Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20-25 éves Lányok! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 éves Lányok! Milyen fiúkat tartotok normálisnak?

Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
Legyenek céljai az életben,legyen kedves, tisztelettudó a nőkkel szemben,legyen egy kicsit romantikus, de ne az a túl nyálas fajta.Én 23 éves lány vagyok, már van egy diplomám, mellette dolgozok heti 40 órában és nemrég kezdtem egy másik képzést is távoktatásan. Számomra a legfontosabb, hogy legyenek céljai és ne csak lógassa nap, mint nap a lábát, valamint fogadjon el úgy ahogy vagyok.
2021. márc. 12. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
Ez annyira egyéni. Egy újgazdag lánynak más lesz a normális, mint egy falusi közegből jöttnek. Elmondom a saját szepontjaimat: Humoros, vannak motivációi az életben (ezek többnyire reálisak, és dolgozzon is értük), nekem fontos, hogy milyen családi mintát hoz otthonról, lehessen vele felszabadultan beszélgetni, ne utálkozzon más csoportokkal szemben, egyenlő félként tekintsen rám
2021. márc. 12. 21:29
 3/3 anonim ***** válasza:
82%
Én a páromat gondolom normális férfinak. Hogy miért?Hát azért mert vannak céljai. Nem az a tipikus mai pasi akinek csak arra kellenék. Tisztelettudó rendes minden kívánságomat lesi mellette önmagam lehetek. 21 éves létemre úgy érzem,hogy ő az igazi. Napokig tudnám sorolni miért is érzem úgy,hogy ő a nagy Ő. :)
2021. márc. 12. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!