Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy 25 éves férfi egy 35 körüli nővel él együtt?
Van egy ismerősöm, ő 25 éves, a barátnője egy 35 éves elvált nő akinek van egy gyereke a volt férjétől. Lassan két éve vannak együtt.
A hölgy nagyon vonzó, mindenféle túlzás nélkül jobban néz ki mint sok 20 éves. Ápolt, sportol etc. Belsőépítész vállalkozó, szép lakása van a belvárosban és jó kocsija, tehát egzisztenciálisan is rendben van.
Az ismerősöm azt mondja azért van vele, mert mindenről eltudnak beszélgetni, a nő józan gondolkodású, értelmes. Az ember szintén jómódú családból származik, tehát nem arról van szó hogy érdekkapcsolat lenne.
Szerintetek ilyen korkülönbség nem gáz, működhet ez hosszútávon?
Normális, ha a "srác" 22 lenne, a nő meg 32, az annyira nem. Én valahogy megértem, hogy USA-ban 21 éves kor felett számít felnőttnek egy ember. Pár évnek el kell telnie az iskola után, hogy komoly felnőtt legyen valaki. Legyen felnőtt kapcsolata, gondoskodjon magáról, külön lakjon a szülőktől, kialakuljon egy szülői vágy, leszokjon a bulizásokról, stb. Ez 1-2 év alatt nem alakulhat ki, ha valaki meg korán erőlteti, később kibukik.
Azért felkaptam a fejem, hogy fullos hölgy, és elvált? Lehet a pasi volt hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!