Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális hogy 32 évesen apa szeretnék már lenni, de a 25 éves barátnőm teljesen mást gondol erről?
En 30 vagyok no, es engem csak az elp meg, hogy teged ez meglep:-)))
25 evesen az emberek valtozasban vannak, kielik magukat, jonnek mennek utazgatnak (en ugyanezt csinaltam mielott ferjhez mentem volna) es a gyerek kb a legutolso gondolatuk:-))
Sok olyan csaj van aki huszonevesen most azonnal szulni akar, de azert akinek tervei is vannak az eletevel, az meg elni akar.
Ebben semmi nem normalis nincs, ez egy teljesen normalis jelenseg. Sooot, arra sincs garanciia, hogy kesobb szeretne leven en sem szeretnek, es mi jelenleg is utazgatunk ossze vissza (igaz, dolgozunk is:-)). Masreszt ez alkati kerdes, vannak ilyen ballitottsagu emberek.
Sztem tisztazd le vele, h mit szeretnel, hallgasd meg h o mit gondol, ha meg o nem akar meg 5 ev mulva sem gyereket,de te igen, akkor esetleg erdemesebb mas not keresni:-)))
Miért ne lenne normális a csaj, kedves első? 25 évesen nem mindenki akar megállapodni, gyereket szülni. Attól, hogy nem egyeznek a céljaik, még nem jobb az egyik, mint a másik...
Kérdező, ilyen az, amikor más életszakaszban vagytok. Ez előfordulhat akkor is, ha egyidősek vagytok, de korkülönbség esetén gyakoribb. Itt persze elhanyagolható lenne a korkülönbség maga, de látszik, hogy nagyon máshol tartotok, nagyon mások a céljaitok. És egyikőtöknek sem kellene lemondania a saját életéről a másik kedvéért, mert akkor nem lesz boldog a párkapcsolatotok. Szerintem üljetek le és beszéljétek meg, ha nincsenek kompromisszumok (márpedig egy ilyen témában nehéz...), akkor érdemes továbblépni.
Amúgy ha valaki 25 évesen nem akar még gyereket, az még nem jelenti azt, hogy "manapság a nők nem szeretnének már anyák lenni". Én 21 éves vagyok, és minden vágyam az, hogy anya lehessek, életem nagy céljai között van - de nem most. Pedig van egy nagyon komoly párkapcsolatom, közös jövőt tervezünk. De előbb befejeznénk a tanulmányainkat és elkezdenék az életünket megalapozni, miközben szórakoznánk, élveznénk azt, hogy fiatalok és szabadok vagyunk. Így kb. 27-28 éves koromig biztosan nem fogok gyereket vállalni, hiába szeretnék. Ettől még nem vagyok rossz, és nem lesz rossz az egész női nem sem.
Passzold. En no vagyok, babat szeretnek, de megfelelo ferfi nincs. Megijednek a gyerekvallalastol :) ha meg nem szeretne, ne eroltesd. Az sose jo.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!