Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintek az normàlis hogy egy 16 èves làny egy 25 èves csàvoval jàr?
A "normális" az nem egy mindenek felett álló igazság, az a te egyéni értékítéleteid(normáid) halmaza.
A cigányságnál "normális".
Nálad nem "normális".
Grúziában többférjűség van, erre vannak szocializálva.Ott ha egy nő nem tud kiszolgálni akár négy férfit akkor a többi nő szerint nem "normális".
Ez a kifejezés annyira szubjektív, hogy a használata a gyakorlatban értelmetlen, viszont jót lehet rajta veszekedni, remek táptalaj az alacsonyabb rendű emberi Ego-nak, "service to self".
Egy civilizáció sikeressége azon múlik, hogy milyen hatékonyan reagál a kihívásokra.
Civilizációnk jelenkori legnagyobb kihívása az egység felismerésének képessége.Atommagot hasítunk, embereket juttatunk az űrbe, de leragadtunk a törzsi háborúk szintjén.Így történhet meg, hogy habár technológiailag kezdünk fejlődni, de érzelmileg nem tudunk, ezért ön és közveszélyesek vagyunk.
Az Egy-ség felismerése az Egy-Én felismerésével kezdődik.Service to others...
Univerzum...Uni=1.
A te "Én tudom" állapotod egy olyan vibrációs frekvencia ahol az "Egy"-ség megoszlik, és megjelenik annak majdnem legsűrűbb tudatossági szintje, az Ego.
Az elfogadás az út a forrásenergiába.Ne csak a különbségeket vedd észre, a hasonlóságokat is, és először mindig magadba tekints.
A kritikus dühöd pótcselekvés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!