Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan 25 éves férfiról, aki egy 32 éves férjes és gyerekes nővel folytat internetes viszonyt?
Tehát, nem találkoznak személyesen (mindig csak tervezik, de a csaj halogatja) csak interneten meg webcam-on keresztül tartják a viszonyt. Már fél éve tart ez.
Nem rólam van szó, hanem egy ismerősömről!
De konkrétan miről szól az internetes viszony?
Mutogatják egymás csunyáját, közös maszturbálás, vagy csak arról beszélgetnek, hogy milyen nehéz manapság jó minőségű lisztet venni?
Nem mindegy hahó!
internetes viszony:Dddd
mint valami 13 evesek. az a velemenyem, h az ilyen ‘internetes viszonyoknak’ semmi ertelme, a no sose fog belemenni a talalkaba a ferje es a gyerke miatt, de hol esik neki, ha valaki bokolgat neki, huzza fel az egojat, plane, ha az egy fiatalabb srac. kivanatosnak erzi magat a gyereknutan is, h nala fiatalabb pasik recskaznak ra.
a csavonak meg gondolom nem sok noje van az eletben es imponal neki, h egy idosebb no leall vele.
5
A nő nálam is bepróbálkozott, de leráztam..nem vagyok irigy, nem akarok egy nálam 10 évvel idősebb, gyerekes nővel kezdeni.
"A nő nálam is bepróbálkozott, de leráztam" - Ahampersze.
De az "ismerősödnek" meg bejön. Gyerekekkel, korkülönbséggel együtt.
Biztosan egy kedves, csinos nő.
3-as jól mondja. Miről szól a kapcsolat? Beszélget valakivel mert nincs egy értelmes női ismerőse sem vagy arra veri, ahogy a nő ujjaza magát?
Bármi is legyen morálisan elítélem MIND A KETTŐT. A nőnek értelmesebbnek kéne lennie attól hogy egy ilyennel kezd.. És a srác sem túl érett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!