Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok egy olyan 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan 25 éves férfiról, aki egy 32 éves férjes és gyerekes nővel folytat internetes viszonyt?

Figyelt kérdés

Tehát, nem találkoznak személyesen (mindig csak tervezik, de a csaj halogatja) csak interneten meg webcam-on keresztül tartják a viszonyt. Már fél éve tart ez.

Nem rólam van szó, hanem egy ismerősömről!

2021. febr. 15. 14:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Hoppá. Mármint ha csak beszélgetnek az nem elítélendő. Bocs
2021. febr. 15. 15:21
 12/22 anonim ***** válasza:
27%
A vélemény? Amíg csak neten zajlik nem gond,bizonyára színt visz az életükbe. Viszont a személyes találkozó más kérdés,abba nem kellene belemenniük. Különböző ok miatt. A gyerekes családanya ne kockáztassa a házasságát,a srác pedig ne vállaljon be pár kellemes óráért egy zűrzavaros viszonyt.
2021. febr. 15. 15:22
 13/22 A kérdező kommentje:

9

A "nem akarok egy nálam 10 évvel idősebb, gyerekes nővel kezdeni." rész felett meg átsiklottál..gratulálok. Ráadásul 22 vagyok, hol kell nekem ilyen kapcsolat?

10

Beszélgetés, semmi erotikus nincs.

2021. febr. 15. 15:23
 14/22 anonim ***** válasza:
27%

Azt, hogy a pasi egy idióta. A kor nem számít! Még az sem, hogy pótkerekes! És önmagában a távkapcsolattal sem lenne gond. Na de együtt a kettő .... úúúúú! Csak távkapcsolatban egy kispurdés anyukával? Remélem pénzt nem utalt neki! Vagy az van, hogy Apuci is ott van a közelben és együtt akasztják le lóvéval az ismerősödet, vagy a csaj egyedül is kiügyeskedi. Két havi fizetésemet rá merném tenni arra, hogy az életben nem fog a csajjal találkozni.

Ilyen netes áthúzással egy haveromat is szivatta egy csaj. Chaten és webkamon beszéltek, 3 évig ide-oda utazgattatta, de soha nem találkozott vele személyesen, mert a csaj mindig kifogásokat talált ki!

Ne küldjön neki pénzt. Csak akkor, ha már találkozott vele személyesen és lagalább 3x belógatta neki!

2021. febr. 15. 15:25
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miről beszélgetnek? Ebben nincs semmi,lezajlik,elmúlik,elfogy a téma.
2021. febr. 15. 15:27
 16/22 anonim ***** válasza:
90%
Ha csak beszélgetnek akkor hol itt a baj? A srácnak nincs egy értelmes offline női ismerőse se ezért keres valakit online. Bár, hogy a nő mit eszik egy gyereken nem tudom... Ok 25 éves, vélhetően nem gyerek.. de valljuk be, a fiúk később érnek... (Tisztelt a kivételnek persze ezt fontos kihangsúlyozni) Szóval nem tudom elképzelni hogy a nőnek minek még egy gyerek a sajátja mellé. Miről beszélnek?
2021. febr. 15. 15:34
 17/22 anonim ***** válasza:
73%
Ez nem -internetes- viszony.
2021. febr. 15. 15:38
 18/22 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező jó lenne eldönteni mit hazudsz. Először azt írod nálad IS bepróbálkozott aztán meg hogy ezek csak beszélgetnek tehát szó sincs viszonyról. Akkor most pontosan mi is van?🤔🤣😅
2021. febr. 15. 15:49
 19/22 anonim ***** válasza:
18%
Hogy olyan 25 éves, aki egy 32 éves házas, gyerekessel tart viszonyt. Mi mást gondolnék?
2021. febr. 15. 17:29
 20/22 anonim ***** válasza:
27%
A viszonyhoz hozzátartozik a szex is,még ha virtuálisan is ismerkednek. A kérdező azt írja,hogy nincs szó erről. Nő vagyok, már több pasival leveleztem innen. Egyiket se nevezném viszonynak,pedig volt,hogy szexuális kérdést tárgyaltunk ki.
2021. febr. 15. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!