Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek számít a kor? Hány év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek számít a kor? Hány év korkülönbséget tartotok még "normálisnak"?

Figyelt kérdés

( Kicsit hülyén sikerült feltennem a kérdést :D )

Oké, tudom hogy majdnem mindenki már azt mondja, hogy a kor nem számít (egyébként én is), na de azért csak van egy "határ"... ( Vagy ti is úgy vagytok, hogy ha szeretik egymást, akkor mindegy ? :] )

Pl én 16 éves vagyok, és a legidősebb srác aki össze akart jönni velem az 27 volt. Erről a korkülönbségről mit gondoltok ?

Illetve felhoznék még egy konkrét példát: 16L-32F

(az utóbbit már durvának ítéltem meg)

Szóval nektek mi számít "normálisnak" és mi... hát... nem normálisnak vagy inkább más szó jobb lenne, mondjuk bizarrnak, furcsának... :D

Mennyi lenne a legtöbb, amit még elfogadhatónak ítélnétek meg ?

2013. márc. 19. 14:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
Úgy lettem kódolva, hogy vagy 5 évvel lehet maximum fiatalabb nálam a lány, vagy 1 nappal sem idősebb. 21F
2013. márc. 19. 14:58
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
mivel most még csak 15 éves vagyok, ezért max 2 évvel lehet nálam fiatalabb a lány. De jobban örülök ha 14, vagy 15 éves.
2013. márc. 19. 14:59
 3/15 anonim ***** válasza:
50%

nekem első komolyabb barátnőm 5 évvel volt idősebb tőlem.

de fél év után már zavart a dolog...

így fiatalabbra cserélődött :)

most feleségem 4 évvel fiatalabb és pont optimális minden

2013. márc. 19. 15:01
 4/15 anonim ***** válasza:
60%

Sok mindentől függ... 20 év alatt még 2-3 év is nagyon sokat számíthat, felette már egyre bővül a vállalható korkülönbség.

De ez logikus is, hiszen gondolj bele: egy 16 évest még teljesen más dolgok foglalkoztatnak, más az élete, mint egy huszonévesnek. Felnőttkorban pedig már elmosódnak ezek a határok.

2013. márc. 19. 15:03
 5/15 anonim ***** válasza:
44%
Én is 15 vagyok.Nálam számít a kor.Amit leìrtál az szerintem...:DFiu vagyok szóval ha a lány több mint egy évvel fiatalabb mint én akkor az felejtős :D De ha idősebbről van szó max 2 év.Ha csak dugókoma akkor 25-ig meg se állnék :D
2013. márc. 19. 15:04
 6/15 ASOT ***** válasza:

Számít igen.

A te korosztályodnál meg főleg.

20-on túl már kicsit máss a helyzet de ott is vannak azért határok.

2013. márc. 19. 15:04
 7/15 anonim ***** válasza:
48%

Én azt vallottam mindigis, anyuék példáját látva, hogy max 10 év korkülönbség még elmegy. Annál több már nemigazán. De most még tuti nem jönnék össze egy 10 évvel idősebb sráccal. A barátom 7 évvel idősebb nálam, és nagyon jól megértjük egymást.

19/L

2013. márc. 19. 15:08
 8/15 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem a nagyjából egyidősek jobban meg tudják érteni egymást a kapcsokatban,legalábbis ezt tapasztaltam eddig. De azért bennem úgy van ez a dolog,hogy a fiú lehet pár évvel idősebb. Mondjuk most vagyok 16,ha nagyon tetszik a srác,lehet 21-22,de egyenlőre nekem a maximum az 4 év korkülönbség. Aztán ha idősebb leszek,gondolom ez nem fog annyira számítani,de most eléggé soknak tűnik. 20 felett már nem annyira:)
2013. márc. 19. 15:09
 9/15 A kérdező kommentje:
hát ugye én is 16 vagyok, de a korombeli srácokat elég éretlennek találom :S (tiszt.kiv. -> ez csupán a körülöttem élőkre vonatkozik:D) ezért jövök ki általában mindig jobban a 18-20 évesekkel, sőt, igazából van sok 26 meg 26 fölötti haverom is.:):D de párkapcsolathoz... a 20 éves vagy 22 egyáltalán nem zavarna . :)
2013. márc. 19. 15:13
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
17 éves koromban 32 éves pasim volt, most 22 vagyok és 37 éves a mostani pasim... De volt már ennél "durvább" is a korkülönbség... Engem ez egyáltalán nem zavar...
2013. márc. 19. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!