Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek számít a kor? Hány év korkülönbséget tartotok még "normálisnak"?
( Kicsit hülyén sikerült feltennem a kérdést :D )
Oké, tudom hogy majdnem mindenki már azt mondja, hogy a kor nem számít (egyébként én is), na de azért csak van egy "határ"... ( Vagy ti is úgy vagytok, hogy ha szeretik egymást, akkor mindegy ? :] )
Pl én 16 éves vagyok, és a legidősebb srác aki össze akart jönni velem az 27 volt. Erről a korkülönbségről mit gondoltok ?
Illetve felhoznék még egy konkrét példát: 16L-32F
(az utóbbit már durvának ítéltem meg)
Szóval nektek mi számít "normálisnak" és mi... hát... nem normálisnak vagy inkább más szó jobb lenne, mondjuk bizarrnak, furcsának... :D
Mennyi lenne a legtöbb, amit még elfogadhatónak ítélnétek meg ?
nekem első komolyabb barátnőm 5 évvel volt idősebb tőlem.
de fél év után már zavart a dolog...
így fiatalabbra cserélődött :)
most feleségem 4 évvel fiatalabb és pont optimális minden
Sok mindentől függ... 20 év alatt még 2-3 év is nagyon sokat számíthat, felette már egyre bővül a vállalható korkülönbség.
De ez logikus is, hiszen gondolj bele: egy 16 évest még teljesen más dolgok foglalkoztatnak, más az élete, mint egy huszonévesnek. Felnőttkorban pedig már elmosódnak ezek a határok.
Számít igen.
A te korosztályodnál meg főleg.
20-on túl már kicsit máss a helyzet de ott is vannak azért határok.
Én azt vallottam mindigis, anyuék példáját látva, hogy max 10 év korkülönbség még elmegy. Annál több már nemigazán. De most még tuti nem jönnék össze egy 10 évvel idősebb sráccal. A barátom 7 évvel idősebb nálam, és nagyon jól megértjük egymást.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!