Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek számít a kor? Hány év korkülönbséget tartotok még "normálisnak"?
( Kicsit hülyén sikerült feltennem a kérdést :D )
Oké, tudom hogy majdnem mindenki már azt mondja, hogy a kor nem számít (egyébként én is), na de azért csak van egy "határ"... ( Vagy ti is úgy vagytok, hogy ha szeretik egymást, akkor mindegy ? :] )
Pl én 16 éves vagyok, és a legidősebb srác aki össze akart jönni velem az 27 volt. Erről a korkülönbségről mit gondoltok ?
Illetve felhoznék még egy konkrét példát: 16L-32F
(az utóbbit már durvának ítéltem meg)
Szóval nektek mi számít "normálisnak" és mi... hát... nem normálisnak vagy inkább más szó jobb lenne, mondjuk bizarrnak, furcsának... :D
Mennyi lenne a legtöbb, amit még elfogadhatónak ítélnétek meg ?
Az a baj veled, mint az összes többi csajjal! Csak ilyen paramétereket kerestek a pasikban. Ilyen legyen, meg olyan, de amolyan ne!
Mi a fene lenne, ha meglátnád és tetszene, megismernéd és bejönne???!!! Egy tizen- és huszonéves csaj mellett egyáltalán nem ciki a huszon- és harmincéves korosztály! A 40+ már igen. De könyörgöm! Harminc évesen a férfiak még nem vének. Igaz hogy a nők már csúnyulnak és talán ők terjesztik azt hogy nehogy kezdj idősebbel...
nem teljesen ezt állítottam. csak furcsa lenne olyan férfival kezdeni, aki akár az apám is lehetne. ENNYI
nekem nem számít a kor, de azért van határ. mint mindenkinél. de természetesen ha szeretem, teljesen lesz@rom azt a határt, ha esetleg túl van rajta:)
Én amikor 17 lettem, a barátom 30! Nem volt gond hiszen, én (mármint a környezetem elmondás alapján!) elég éretten gondolkozom! Csak azért, hogy ne gondoljátok, hogy milyen családokból származunk elmondom, hogy ő egyetemet végzett én pedig most készülök rá! Mert tőle elvárták,tőlem elvárják,hogy jól tanuljak! Hosszútávon is együtt tervezünk!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!