Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek számít a kor? Hány év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek számít a kor? Hány év korkülönbséget tartotok még "normálisnak"?

Figyelt kérdés

( Kicsit hülyén sikerült feltennem a kérdést :D )

Oké, tudom hogy majdnem mindenki már azt mondja, hogy a kor nem számít (egyébként én is), na de azért csak van egy "határ"... ( Vagy ti is úgy vagytok, hogy ha szeretik egymást, akkor mindegy ? :] )

Pl én 16 éves vagyok, és a legidősebb srác aki össze akart jönni velem az 27 volt. Erről a korkülönbségről mit gondoltok ?

Illetve felhoznék még egy konkrét példát: 16L-32F

(az utóbbit már durvának ítéltem meg)

Szóval nektek mi számít "normálisnak" és mi... hát... nem normálisnak vagy inkább más szó jobb lenne, mondjuk bizarrnak, furcsának... :D

Mennyi lenne a legtöbb, amit még elfogadhatónak ítélnétek meg ?

2013. márc. 19. 14:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az a baj veled, mint az összes többi csajjal! Csak ilyen paramétereket kerestek a pasikban. Ilyen legyen, meg olyan, de amolyan ne!

Mi a fene lenne, ha meglátnád és tetszene, megismernéd és bejönne???!!! Egy tizen- és huszonéves csaj mellett egyáltalán nem ciki a huszon- és harmincéves korosztály! A 40+ már igen. De könyörgöm! Harminc évesen a férfiak még nem vének. Igaz hogy a nők már csúnyulnak és talán ők terjesztik azt hogy nehogy kezdj idősebbel...

2013. márc. 19. 21:06
 12/15 A kérdező kommentje:

nem teljesen ezt állítottam. csak furcsa lenne olyan férfival kezdeni, aki akár az apám is lehetne. ENNYI

nekem nem számít a kor, de azért van határ. mint mindenkinél. de természetesen ha szeretem, teljesen lesz@rom azt a határt, ha esetleg túl van rajta:)

2013. márc. 19. 21:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Én elég nyitott, laza felfogású vagyok, nálam 14-25-ig jöhetnek a lányok.
2013. márc. 19. 21:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Én amikor 17 lettem, a barátom 30! Nem volt gond hiszen, én (mármint a környezetem elmondás alapján!) elég éretten gondolkozom! Csak azért, hogy ne gondoljátok, hogy milyen családokból származunk elmondom, hogy ő egyetemet végzett én pedig most készülök rá! Mert tőle elvárták,tőlem elvárják,hogy jól tanuljak! Hosszútávon is együtt tervezünk!

18/L

2013. ápr. 2. 16:52
 15/15 anonim ***** válasza:
hát szerintem max. 10-15 év. van egy barátnőm 22 éves a pasija meg 50. durva. (legalábbis szerintem)
2013. jún. 29. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!