Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ítélik el ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el ennyire a korkülönbséget?

Figyelt kérdés

Nem azért, de mi van akkor ha mondjuk hiába van köztük 7-8 év attól még tökéletesen megvannak, már nem kis ideje. Senki nem használ ki senkit. Nem erőltetik az együttlétet. Értelmileg egyszinten vannak. Az idősebb nem azért kezd ki a fiatalabbal mert mást nem talál, mondjuk éppenséggel itt elég sok más is lenne neki aki vele egykorú, de mégis a fiatalabb kell neki. A fiatalabbnak már volt másik kapcsolata tudja hogy mit hogyan kell, nem naív.

Teljesen jó kapcsolat. Miért ítélkeznek mégis szörnyen az emberek? Nem értem...

Miért kell ennyi idióta bunkónak lennie, amikor tapasztaljuk, hogy ez frankón megvan?

Sokszor irigylik szerintem a másikat.

2013. márc. 10. 14:43
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Annyira felidegesítenek az ilyen kérdések.

20 felett oké.

alatta nem normális azért!

2013. márc. 10. 14:45
 2/30 anonim ***** válasza:
Attól függ, hol van a 7-8 év. Hány éves a fiú, hány éves a lány?
2013. márc. 10. 14:45
 3/30 anonim ***** válasza:
pontosan azért mert irigykednek rájuk vagy csak egyszerűen nem értik meg h az ilyen kapcsolatoknak is lehet jövője
2013. márc. 10. 14:46
 4/30 A kérdező kommentje:

mondjuk az egyik illető 20 alatt van a másik meg fölötte...

miért nem lehet normális, ha teljesen renden van a kapcsolat?

kedves első: talán fáj, hogy valaki boldog?

2013. márc. 10. 14:46
 5/30 Baccardi01 ***** válasza:
100%
Én nem ítélem el abszolút.
2013. márc. 10. 14:49
 6/30 anonim ***** válasza:

Nekem tök8,hogy boldog vagy sem!

Csak szerintem undorító,ha egy 20-22 éves "férfi" egy 14 éves kislánnyal van.

2013. márc. 10. 14:51
 7/30 anonim ***** válasza:
"nem naív." Lehet, hogy nem naiv, csak a lényeget nem fogja föl. Tudod, egy huszonéves nőt sokkal nehezebb boldoggá tenni, mint egy tinédzsert. Ezért a tini egyértelműen "kényelmesebb" választás. Amit soha nem értek meg az ilyen kapcsolatokban, hogy azokhoz a dolgokhoz, amiket én huszonéves férfiként átélek, egy tizenéves (bármennyire is érettnek hiszi magát) hozzá se tud szólni. Lehet, hogy a tinédzser azt hiszi, hogy ő partner, mert nem képes még ezeket a dolgokat átlátni.
2013. márc. 10. 14:51
 8/30 A kérdező kommentje:
Nem éppen 14 évesről van szó, mert az még szerintem abolszút ne járjon senkivel. 16-17 évtől fölfele miért baj?
2013. márc. 10. 14:52
 9/30 anonim ***** válasza:
Nekem az a meglátásom, ha a Férfi idősebb a Nőnél az teljesen elfogadott, viszont fordított felállásban már nem.
2013. márc. 10. 14:54
 10/30 anonim ***** válasza:
Most 16, vagy 19? Mert ez sem mindegy.
2013. márc. 10. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!