Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ítélik el ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el ennyire a korkülönbséget?

Figyelt kérdés

Nem azért, de mi van akkor ha mondjuk hiába van köztük 7-8 év attól még tökéletesen megvannak, már nem kis ideje. Senki nem használ ki senkit. Nem erőltetik az együttlétet. Értelmileg egyszinten vannak. Az idősebb nem azért kezd ki a fiatalabbal mert mást nem talál, mondjuk éppenséggel itt elég sok más is lenne neki aki vele egykorú, de mégis a fiatalabb kell neki. A fiatalabbnak már volt másik kapcsolata tudja hogy mit hogyan kell, nem naív.

Teljesen jó kapcsolat. Miért ítélkeznek mégis szörnyen az emberek? Nem értem...

Miért kell ennyi idióta bunkónak lennie, amikor tapasztaljuk, hogy ez frankón megvan?

Sokszor irigylik szerintem a másikat.

2013. márc. 10. 14:43
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

#7-es nem ítéllek el.

De mi van akkor ha a tini kénytelen volt hamar fölnőni anyagi helyzet, plusz családi problémák miatt? Ráadásul én úgy vagyok vele, hogy ha valamit nem tudok/nem értek, akkor arról érdeklődök. És szerintem nem csak fiatalok nyitottak teljesen a világ felé. Bevallom ők még jobban, de mindenkinek kötelessége egy picit érdeklődni.

És azt is aláírom, hogy a fitalabb nem tud annyi mindent az életről mint az idősebb. De ha kénytelen volt korán felnőni, akkor valamilyen szinten tisztában van vele.

2013. márc. 10. 14:55
 12/30 anonim ***** válasza:
én 15 voltam mikor összejöttem a barátommal aki 21 volt azért a 6 év sem kis korkülönbség de ez még jó de a 10 év az már durva szerintem és a felett ,de mondjuk nővérem és a férje között 8 év van és tökéletesen megvannak együtt 2 gyerekkel.
2013. márc. 10. 14:55
 13/30 ASOT ***** válasza:
1-enek van igaza!
2013. márc. 10. 14:56
 14/30 A kérdező kommentje:
#12-s a 10 már szerintem is sok. Pont ezért írtam 7-8-at :)
 15/30 anonim ***** válasza:

15-21? Ezt nem is kommentálom.

Lehet, hogy Te korábban nőttél fel, csak tudod manapság mindenki ezt gondolja... És attól még mindig nem tudsz partner lenni.

16/30 A kérdező kommentje:

Akkor kérlek szépen.. mondd el, hogy mi az hogy partner.. mit gondolsz te partenrnak.

Azért azt szeretném leírni hogy nem vitatkozni akarok senkivel, minekinek a szíve joga, hogy mi a véleménye. Én csak megpróbálom veletek megosztani én mit gondolok és kérdezősködni.

2013. márc. 10. 14:58
 17/30 anonim ***** válasza:

Azt tartom partnernek, aki képes az életem eseményeihez hozzászólni. Teszem azt ha történik ott valami, fel tudja fogni. Mert ez nem ugyanolyan, mintha a gimnáziumban leszidna az osztályfőnököd. Sorolhatnám napestig az ilyen példákat.

Az meg, hogy kérdezősködsz... Nem apa akarok lenni, aki ezeket megtanítja, hanem az, aki ha munka után odaérek, akkor érdemben hozzá tud szólni.

2013. márc. 10. 15:01
 18/30 anonim ***** válasza:
Kimaradt a fele. Ha mondjuk leszid a főnököm, vagy akármi, akkor az nem ugyanolyan, mintha leszid az "ofő".
2013. márc. 10. 15:03
 19/30 anonim ***** válasza:

ilyen tízen és huszonévesekkel más, szerintem igaz az ő dolguk

de ez a korkülönbség később egyáltalán nem nagy

én nem ítélkezem, mert nem is tartozik rám és nincs is miért

nekem ettől volt nagyobb is N

2013. márc. 10. 15:03
 20/30 anonim ***** válasza:
"Akkor kérlek szépen.." Ezt a stílust meg a tinidiszkóba, oké?
2013. márc. 10. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!