Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket ítélik el jobban? Ha a nő vagy a férfi kefél félre?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 18:36
1/12 anonim válasza:
Ha van család mindkettőt ugyanúgy.
Ha nincs,akkor a férfit,mert a divatban az a megszokás h a férfiak félrekefélése dicséret,egy nőé szégyen és én ezt hülyeségnek tartom.
2/12 anonim válasza:
Gusztustalan mind a kettő, ha félre kefél, akkor ott nincs olyan hogy 'na ő nő' vagy 'na ő férfi' na ő egy hülye ribanc, vagy hülye állat szerintem :/
3/12 anonim válasza:
Mindkettő egyformán undorító dolog.
4/12 anonim válasza:
Lehet hogy maradi vagyok, de mi az a félrekefélés ?
6/12 anonim válasza:
Mindkettő kínos..Ha már elítélésről van szó, természetesen mindkettő egyforma arányban érdemes rá.
7/12 A kérdező kommentje:
ma 18:44
amikor rossz cipőt húzol fel és még ki is keféled ami nem hozzád tartozik:D
2012. febr. 2. 18:46
8/12 anonim válasza:
hát igen de az hogy a nő félre b... akkor ribanc ha meg a férfi b... az meg egy bunkó így nem egyenlő a megszólítás a nő ribanc a férfi gerinctelen féreg szerintem de nem is értem miért kell ez hogy odáig eljusson a dolog miért nem lehet azt mondani hogy ennyi volt és utána csinálni csak azért mert vagy jól főz az asszony és szépen takarít csak arra nem jó a férj meg sokat keres megvesz mindent csak arra nem áll fel nem értem
9/12 anonim válasza:
annak oka lehet mindkét oldalra ugyan úgy.meg kell keresni azt az okot v. okokat.
10/12 anonim válasza:
Ha a nő kúr félre.
Egy lakatos példán keresztül vázolom is a helyzetet:
Ha van egy olyan lakatod, amit minden kulcs kinyit, akkor az a lakat egy rakás sz*rt se ér.
De ha van egy olyan kulcsod, ami minden lakatot kinyit, akkor bizony nagy király vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!