Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy féléves kapcsolat után mennyi idő számít neked "normálisnak", hogy új kapcsolatot kezdj?
Nemcsak egyén-, de helyzetfüggő is. Függ attól például, mennyire ragaszkodtál a volt szerelmedhez.
Nekem volt egy négy éves kapcsolatom, nagyon szerettem őt, de már a harmadik év elején bennem volt, hogy csak vergődés az egész... Azért még húztuk a dolgot. Szépen, lassan le is mondtam a kapcsolatról a végére. Így hiába a szeretet, hiába a 4 év, egy hónap alatt kihevertem a szakítást. Ha 3 év után szakítunk, még egy darabig szenvedtem volna.
Tehát fél év... El tudom képzelni, hogy épp a legnagyobb lánggal égek a szerelemben, ha ekkor kidob, lehet hogy hónapokig szenvednék.
Sokan azt mondják ne menjen bele az ember amíg nincs túl az előzőn.
Van akinek fél éves kapcsolat is sok de van aki egy 5-éves kapcsolat után hamarabb felálll, nem az időtől függ sok esetben.
De ha csak ülsz és gondolkodsz és búslakodsz egyedül azzal nem fog elmúlni semmi.
Én belementem rögtön másik kapcsolatba és jót tett. ÉS megtaláltam benne mindent.
Van aki nem talál úgymond eleget a másik emberben ezért nem képes túllenni az előzőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!