Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normálisnak tekinthető ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Adott a következő szituáció. Van egy lány egy tündér, nagyon csípem, hónapok óta beszélgetünk, el vagyunk, barátkozunk. Ám most jött el a pillanat hogy ez átbillent és most már több mint barátok vagyunk alakulunk. Múlt héten találkozunk vasárnap este, nagyon ideges voltam, izgatott, nagyon jó volt látni, nyakamba ugrott olyan jól esett, szép esténk volt. Ám héten elutazott, és nem láttam már 6 napja és keveset is hallok felőle. Most nem érzem azt, hogy majd meg halok h lássam, nem pörgök, nem izgulok. Jó hallani felőle tény, csak mintha lenyugodtam volna. Ez most normális? A távolság teszi és a kommunikáció mentesség? Jön hét közepén jön haza és látom viszont. Csak nincs az hogy jaj alig várom mikor lesz már. Hanem nyugodt vok, nincs izgalom, para.2013. márc. 9. 17:57
2/5 anonim válasza:
majd ha látod akkor újra érezni fogod :D
4/5 anonim válasza:
Ha újra találkoztok,lehet,hogy megint megdobban majd a szíved.
5/5 A kérdező kommentje:
Találkoztunk, jó vele lenni tényleg. Mindent megbeszélünk és jó érzés megölelni megfogni a kezét is. De nem remegek meg ilyesmi, hót nyugodt vok, és el vagyunk. Szóval ez normális, nem baj hogy az elején amikor majd meghaltam úgy izgultam volt, most meg olyan természetes, hogy együtt jövünk megyünk??
2013. márc. 12. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!