Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy Magyarországon borzalmas férfitöbblet van?
Nem csak itt, hanem egész Kelet-Európában, Ázsiában. Eleve több fiúgyerek született mindig is, a természet így szelektálja a selejtes géneket, hogy több férfit teremt, hogy ne jusson mindenkinek nő.
Természetesen lehet emiatt sopánkodni és sokan sopánkodnak is, hogy így a nőknek milyen könnyű az életük a férfiaknak meg milyen nehéz, de ez van. Rinyálással nem jutsz előrébb.
Egyik jó haverom Norvégiába költözött 2 éve. Azt mondja, hogy ott kb. nincsenek incel férfiak, mert aki csúnya és nem kell a norvég nőknek, hoz magának egyet Thaiföldről, Kelet-Európából, vagy más ázsiai országból. És ismerek is hobbim által sok Nyugati férfit pl. angolt akinek magyar barátnője van, kiment hozzá Nyugatra, a koszos hitvány magyar valóság helyett a jólétet választotta.
Tehát nem elég, hogy sokkal több férfi születik, még a nők jobban vándorolnak is ki innen, szegényföldről?
Teljesen felesleges tagadni, hogy a nők egy jó része inkább szexel hetente 2x egy jó csávóval, minthogy összejöjjön egy olyannal, aki nem jön be neki annyira, pl. egy ilyen incellel. Mint ahogy azt is teljesen felesleges tagadni, hogy az incel is inkább otthon matyizik, minthogy összejöjjön egy olyan csajjal, aki nem jön be neki annyira, pl. mert kövér.
Most akkor hol itt a probléma, ha egyszer mindkét csoport ugyanolyan elvekkel áll hozzá a társkereséshez? Milyen alapon vonnánk meg az emberek jogát arra, hogy döntsenek a saját életükről? Ha valaki akár 0 vonzerővel is Ryan Goslingra vagy Charlize Theronra vár, akkor legyen neki, minek hisztériázni ezen? Vagy az embereknek már hülyének lenni sincs joguk?
Mennyire igaz, hogy ezek az incel fröcsögések senkit nem érdekelnek?
Kezeket fel...
22.
Egyetértek, de így is született 22 válasz. És amíg születik 22 válasz addig ilyen kérdések is lesznek. Ha senki nem reagálna és 0 válasszal zárna az összes, akkor sem a trolloknak, sem az "inceleknek" nem érné meg ezeket feltenni akár félóránként.
#17:
egyebkent ezek az ugynevezett meno ferfiak csak a ti fejetekben meno ferfiak, valojaban egy jo reszuk total atlagos (nem csunya, de nem is kulonosebben fullos srac), egyszeruen csak van bennuk valami megnyero es szuper veluk a szex. nem ugy kell elkepzelni, hogy ezek 2 meteres, kigyurt jokepu szepfiuk, akikrol kilometerkrol sut, hogy tobb not dugtak meg a heten, mint amennyit ket kezukon meg tudnak szamolni.
egyebkent meg a nok sem hulyek, nem mindenki naiv kis romantikus liba, tobbsegunk tudja, ha egy ilyen ferfi szeretoje es nem fogja ugy erezni, hogy kapcsolatban van vagy foglalt.
igen, en ezekkel a ‘meno’ sracokkal fekszem le, van tobb szeretom is nokent, pint azert, mert tudom, milyenek ezek a sracok es esetenkent mas not is megkurnak, tehat en sem fogok masnaknrmet mondani.
ezek nem kapcsolatok, ezek szexkapcsolatok es barmennyire is meno hulyenek nezni a noket, tobbsegunk tisztaban van ezzel. szoval ha ugy vesszuk en egy - te szavaiddal elve - maganyos no vagyok, nem elek komoly kapcsolatban.
volt egy idoszak, amikor nem talaltam nekem tetszo sracot szexre, persze nyomorult jelentkezo lett volna boven, de inkabb nem szexeltem honapokig, minthogy veluk osszealljak. es nekem tetszo alatt az atlagos jokepu, normalis, jofej sracokat ertem, nem a gyuros nagykepu szepfiukat.
24.
Ez ugyanúgy nem igaz, mint a "férfitöbblet" legendája, kivéve a nyugdíjas korosztályt ahol tényleg női többlet van, mert a férfiak átlagéletkora kicsit alacsonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!