Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyú férfitöbblet Magyarországon? Mi a véleményetek?
Te hanyat szamoltal ossze? Mondj egy szamot pls, nagyon kivancsi vagyok.
43F
Miért?Ha ez így van(és nem tudom,mert egyetlen statisztikát nem néztem meg evvel kapcsolatban),akkor is,szerinted mi lenne a megoldás?És amúgy is,nem lehetne egyszer békén hagyni szerencsétlen férfiakat?
Egy lány
A nöket elvitték a külföldi férfiak. Vagy az ufók.:)
Amugy nincs férfi többlet, csak a nök nem rinyálnak ennyit. A férfiak a gép előtt sirnak-rinak, de nem hajlandók kilépni a lakásból se. A nők meg elmennek egy bárba, vagy koncertre, jól berúgnak vörösborral meg konyakkal, felszedik az első férfit, akinek meg van mind a négy végtagja, és hopp már kapcsolatban is vanak. És nincs idejük a gyakorin sírbákolni. Szóval magányos férfiak, irány a bár, koncert!
Férfitöbblet?
Hány 50-es nőnek udvaroltál az utóbbi héten?
Na ugye........
Igen, valóban férfitöbblet van ha a "termékeny" korosztályokat nézzük (18-49 év között).
És ezen kár vitatkozni, világosan látszik, hogy igaz.
Összességében persze sokkal jelentősebb a nőtöbblet, de nem hiszem, hogy 20 évesen "szingli" 60-70 éves nőknek fognak udvarolnia a férfiak.
És egyébként most ez mit befolyásol? Mit lehet vele kezdeni? Megölöd, elteszed láb alól a "konkurenciát"?
Mert nagyjából a világ minden országában pont ilyenek a mutatók, mivel alapból több férfi születik (biológiai, genetikai okok miatt), csak egy normális társadalomban idős korra egyszerűen elfogy a férfi többlet és brutális mértékű nőtöbblet alakul ki. (Férfiak rosszabb munkákat végeznek, nagyobb fizikai megterhelés, többet dolgoznak, nem menstruálnak, egészségtelenebbül élnek stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!