Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen bizonyítékot tudtok mutatni nekem arra hogy iszonyú férfitöbblet van Magyarországon?
Komolyan? Nem jártál még Budapesten, de még egy vidéki nagyvárosban vagy a Balatonon sem?
Az meg eszetekbe se jut, hogy ezek a külföldi férfiak kilométerekkel normálisabbak a magyar férfiaknál? Nem rinyálnak mindenért (orbánozás, minden nő r.banc de te akivel épp beszélek pont nem, milyen rossz a munkám, stb stb), képesek normálisan felöltözni (nem 90-es évekbeli divat alapján, meg kinyúlt, kopott, túl bő ruhában), és még kedvesek is a nőkkel (nem behízelgően és nem nyomulva).
Van egy értelembeli különbség, de ti ezt nyilván nem látjátok... Ehelyett megy a "pénze miatt van vele" kezdetű rinya.
Ha emberi lényként, és nőként kezelnétek a nőket, nem lenne ez. De nyilván a hiba mindenki másban van, csak bennetek nincs.
"Egy napra vagy pár napra is ki tudsz venni lakást, amikor éppen mész nőt vadászni"
Ja, egy dugás erejéig.
Én külföldön élek, és fiatal fejlesztő vagyok. Pontosan tudom, hogy itt mi a nők elvárása, és hogy az itteni nőknek ugyanúgy nem kell egy 1400 Euro-t kereső férfi, mint otthon egy 110 ezer forint nettót kereső mekis pasi. Úgy átnéznek itt egy olyan férfin aki ennyit keres, mint annak a rendje. Az ilyeneknek tényleg kimondott szokásuk az, hogy nőt vadászni járnak kelet-európába, ez itt egy szokás azoknak a férfiak körében, akik nőt akarnak annak ellenére, hogy a saját honfitársnőiknél nincs esélyük. Ez itt teljesen normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!