Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen bizonyítékot tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen bizonyítékot tudtok mutatni nekem arra hogy iszonyú férfitöbblet van Magyarországon?

Figyelt kérdés
Nem..nem az nem bizonyíték, hogy az e-klubban csupa diszkós csávó volt és kevés jó csaj, és az sem bizonyíték, hogy felmentem a szerelmem.hu társkeresőre és szinte csak pasit láttam ott.......
2017. jún. 6. 18:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%
Egyrészről a születési statisztikák, másrészről abban a statisztikákban még nem is szerepelnek azok a tények, hogy mennyi nőnek van külföldi párja és él már külföldön, attól még ugyanígy ide lett számolva. És ez a folyamat csak egyre durvul. Tudod miért növekedtek meg az ingatlan/albérlet árak Budapesten? Mert egyre inkább elterjedt, hogy itt milyen olcsón lehet nőhöz jutni még egy olyan férfinak is, aki kint minimálbért keres, ezért egy ottani nő átnéz rajta. Mert itt még az is egy nagyon jó fizetésnek számít az a nettó 300-400 ezer forint, ami egy külföldi minimálbéres férfi jövedelme. Ezért mindenki már külföldi pasinak adja ki a lakását Bp.-n és viszik is a nőket innen ezerrel.
2017. jún. 6. 18:09
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
De ha ez megnyugtat, ugyanez a helyzet Lengyelországban és Csehországban is. A rosszléti összeszerelő országokból viszik el a nőket a jóléti országokba mindenhonnan.
2017. jún. 6. 18:12
 3/23 anonim ***** válasza:
84%
#1, látok egy kis logikai bukfencet az érvelésben... Tehát csomó külföldi pasinak kiadják az albérletet (ergo itt laknak), de ők meg kiviszik a nőket? Most akkor egyszerre lesznek két helyen?
2017. jún. 6. 18:13
 4/23 anonim ***** válasza:
0%
Hallottál már az airbnb-ről? Egy napra vagy pár napra is ki tudsz venni lakást, amikor éppen mész nőt vadászni kelet-európába.
2017. jún. 6. 18:14
 5/23 A kérdező kommentje:
A nők minimum 95% fél külföldi pasiktól, fél az ismeretlentől, fél idegen külföldivel ismerkedni....
2017. jún. 6. 18:16
 6/23 anonim ***** válasza:
0%

Komolyan? Nem jártál még Budapesten, de még egy vidéki nagyvárosban vagy a Balatonon sem?

2017. jún. 6. 18:17
 7/23 anonim ***** válasza:
87%

Az meg eszetekbe se jut, hogy ezek a külföldi férfiak kilométerekkel normálisabbak a magyar férfiaknál? Nem rinyálnak mindenért (orbánozás, minden nő r.banc de te akivel épp beszélek pont nem, milyen rossz a munkám, stb stb), képesek normálisan felöltözni (nem 90-es évekbeli divat alapján, meg kinyúlt, kopott, túl bő ruhában), és még kedvesek is a nőkkel (nem behízelgően és nem nyomulva).

Van egy értelembeli különbség, de ti ezt nyilván nem látjátok... Ehelyett megy a "pénze miatt van vele" kezdetű rinya.

Ha emberi lényként, és nőként kezelnétek a nőket, nem lenne ez. De nyilván a hiba mindenki másban van, csak bennetek nincs.

2017. jún. 6. 18:18
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

"Egy napra vagy pár napra is ki tudsz venni lakást, amikor éppen mész nőt vadászni"

Ja, egy dugás erejéig.

2017. jún. 6. 18:20
 9/23 anonim ***** válasza:
Itt vagyok pl én. "Bizonyíték, nem ígéret"
2017. jún. 6. 18:20
 10/23 anonim ***** válasza:
21%

Én külföldön élek, és fiatal fejlesztő vagyok. Pontosan tudom, hogy itt mi a nők elvárása, és hogy az itteni nőknek ugyanúgy nem kell egy 1400 Euro-t kereső férfi, mint otthon egy 110 ezer forint nettót kereső mekis pasi. Úgy átnéznek itt egy olyan férfin aki ennyit keres, mint annak a rendje. Az ilyeneknek tényleg kimondott szokásuk az, hogy nőt vadászni járnak kelet-európába, ez itt egy szokás azoknak a férfiak körében, akik nőt akarnak annak ellenére, hogy a saját honfitársnőiknél nincs esélyük. Ez itt teljesen normális dolog.

2017. jún. 6. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!