Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen bizonyítékot tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen bizonyítékot tudtok mutatni nekem arra hogy iszonyú férfitöbblet van Magyarországon?

Figyelt kérdés
Nem..nem az nem bizonyíték, hogy az e-klubban csupa diszkós csávó volt és kevés jó csaj, és az sem bizonyíték, hogy felmentem a szerelmem.hu társkeresőre és szinte csak pasit láttam ott.......
2017. jún. 6. 18:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
2017. jún. 6. 18:28
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
#11: De az a férfi többlet minimális 45 alatt. Itt a GYK-án meg úgy beszélnek egyesek, mintha 2-3x több pasi lenne, mint nő.
2017. jún. 6. 19:03
 13/23 anonim ***** válasza:

Brutális férfi többlet persze nincs, inkább csak úgy látszik.

Ha egy nő úgy van vele, hogy a karrierjére koncentrál, szingli akar lenni, szórakozni akar, akkor azt a havi pár alkalmat gond nélkül megoldja alkalmival, mellette meg éli világát. A legtöbb 30+ éves egyedülálló nő ismerősöm kb ezt csinálja.

Férfiként viszont kőkeményen meg kell dolgozni akár egy kapcsolatért, akár egy éjszakáért, így aztán az embereknek úgy tűnik, hogy mindenhol magányos férfiakba botlik.

Egyébként a baráti társaságomban is igaz, hogy elmegyünk valahova, akkor valahogy mindig legalább 2:1 arányban vagyunk férfiak, egy barátnőre jut a párja, és jut egy szingli srác. Fogalmam sincs, hogy hogyan jön ki a matek, de mégis valahogy így látszik

(vagy csak a nők jó része régen feladta, begubózik, és otthon ül, ki sem mozdul ismerkedni, amit a szingli 30-as nőismerősök másik fele csinál)

2017. jún. 6. 19:09
 14/23 anonim ***** válasza:

Ez a nagy többlet csak látszat. Én 23-28 as korosztályban mozgok, a kapcsolatban lévő láyismerőseim pasijai a 19-46 közt oszlanak el.

A 30 feletti ismerős nők, pl rokonok és azok barátai nagyon sokan egyedül vannak, vagy 30 és 40 közt ismerkednek.

2017. jún. 6. 19:26
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Komám én tegnapelőtt ácsorogtam a Budapest Park előtt a villamosmegállóban, vártam a spanom mert mentünk csepelre kocsival. Hát ott 20:1hez volt a csajok aránya. Komolyan nem hittem el hogy szinte kizárólag csajszik szálltak le a villamosról. Érdemes lenézz oda!
2017. jún. 6. 19:36
 16/23 anonim ***** válasza:

"A 30 feletti ismerős nők, pl rokonok és azok barátai nagyon sokan egyedül vannak, vagy 30 és 40 közt ismerkednek."

Igen, ebből a kulcsszó az egyedül vannak.

Lakás-munkahely-lakás, esetleg valami csajos hobbi. A többségük szinte megtalálhatatlan, nem mozdul ki sehova, nem lehet vele megismerkedni, beleunt a kudarcokba, így inkább bezárkózik. A férfiak ilyen téren szerintem kitartóbbak, nehezebben viselik a tartós egyedüllétet

2017. jún. 6. 20:01
 17/23 anonim ***** válasza:

Ha ne is brutális, de a korfa nem a férfiaknak kedvez.

Itt egy böngészhető grafikon:

férfi nő arány

28évesek: 58700/62600, tehát majd 4000 férfire nem jut nő (ez ugye kb 7% különbség, és egy kisvárosnyi férfiről beszélünk.

30 évesek: 60000/63000 5% különbség

2017. jún. 6. 20:50
 18/23 anonim ***** válasza:
Minél fiatalabb egy korosztály annál kevesebben vannak benn, mivel a 80-as évektől egyre kevesebb ember születik. Igen, a férfiak is kevesebben vannak ez igaz a fiatalabb korosztályban. De! A fiatalabb 20-as nők párjai lehetnek idősebb férfiak is és az idősebb korcsoportban pl Ratkó-unokák korcsoportjában lévő férfiak jóval többen vannak. Ha így nézzük nagyon nagy a férfitöbblet, kétszerese is.
2017. jún. 6. 21:28
 19/23 anonim ***** válasza:

Ratkó-unokák, oh, és a ratkó-dédunokák?

LOL

2017. jún. 6. 21:31
 20/23 anonim ***** válasza:
Ratkó dédunokákat már nem emlegetnek így különösebben én úgy tudom, mivel nincsenek annyian. A Ratkó gyerekek és unokák csoportja a korfán a két jelentősen kiugró rész ha megnézed.
2017. jún. 6. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!