Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz, hogy Magyarorsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy Magyarországon borzalmas férfitöbblet van?

Figyelt kérdés

Nem csak itt, hanem egész Kelet-Európában, Ázsiában. Eleve több fiúgyerek született mindig is, a természet így szelektálja a selejtes géneket, hogy több férfit teremt, hogy ne jusson mindenkinek nő.

Természetesen lehet emiatt sopánkodni és sokan sopánkodnak is, hogy így a nőknek milyen könnyű az életük a férfiaknak meg milyen nehéz, de ez van. Rinyálással nem jutsz előrébb.

Egyik jó haverom Norvégiába költözött 2 éve. Azt mondja, hogy ott kb. nincsenek incel férfiak, mert aki csúnya és nem kell a norvég nőknek, hoz magának egyet Thaiföldről, Kelet-Európából, vagy más ázsiai országból. És ismerek is hobbim által sok Nyugati férfit pl. angolt akinek magyar barátnője van, kiment hozzá Nyugatra, a koszos hitvány magyar valóság helyett a jólétet választotta.

Tehát nem elég, hogy sokkal több férfi születik, még a nők jobban vándorolnak is ki innen, szegényföldről?

2021. máj. 27. 12:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

hát, a konditeremben és sportlövészeten lehet ez a helyzet

festő és tánctanfolyamon megint más

2021. máj. 27. 14:00
 12/28 A kérdező kommentje:

"tánctanfolyamon megint más"

Nem más, a férfitöbblet miatt már az ilyen salsa tanfolyamokon is több a férfi, így aki azért csinálja, hogy csajozzon és újfiúként megy oda az koppanni fog. Táncolhat a többi incellel.

2021. máj. 27. 14:02
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Azert reportolgatom szorgalmasan a provokalo kerdeseket, bocs. Remelem masok is megteszik.
2021. máj. 27. 14:08
 14/28 anonim ***** válasza:
78%
Még mindig nem a nők mennek ki többségben külföldre kamionozni, építkezésen/gyárban/raktárban dolgozni, hanem a férfiak. Egyetlen olyan családot sem ismerek, ahol anyu járna haza Ausztriából vagy Németországból pár havonta egy hétvégére a családhoz. Olyat többet is, ahol apu teszi ugyanezt.
2021. máj. 27. 14:19
 15/28 anonim ***** válasza:
86%
Nekem aztàn nőként mindig is tök mindegy volt ez a férfitöbblet, mert míg meg nem találtam a szerelmemet, konkrétan úgy èltem meg, hogy botrányosan gáz a férfikínálat. Külsőre is, a többiről ne is beszéljünk.
2021. máj. 27. 14:21
 16/28 anonim ***** válasza:
13%

Nincs "férfitöbblet", viszont az valamilyen szinten létező jelenség, hogy az ún. "menő" férfiaknak van 1-2 szeretője ami kapásból eredményez két "incelt". Elég ha van 1000 ilyen szeretős férfi és onnantól az már 3000 nőt jelent lefoglalva és ennyi züllött jellemű férfi és nő körülbelül létezik is egy ekkora országban.

Ez helyrebillenhetne, ha lenne 1000 nő fejenként 2 szeretővel, de a nők ilyen téren sokkal kevésbé züllöttek.

Persze ettől a "problémáid" kérdező nem innen erednek, ezt a kérdés is alátámasztja. Persze bármi okozhatja a mezei gyávaságtól, a ronda külsőn át a pszichotikus jellemig.

2021. máj. 27. 14:28
 17/28 anonim ***** válasza:
86%

16:

‘az ún. "menő" férfiaknak van 1-2 szeretője ami kapásból eredményez két "incelt"’

oke, de ha nem lennek a ‘meno’ ferfi szeretoje, akkor sem allnek ossze egy nekem nem tetszo nyomorult luzerrel. azt kene megerteni, hogy a nok inkabb vannak egyedeul, minthogy ilyen taszito alakokra rafanyalodjanak, csak mert nincs mas.

2021. máj. 27. 14:37
 18/28 anonim ***** válasza:
89%
És ki garantálja, hogy a "menő férfi szeretőjének" nincs amúgy egy férje, vagy akár több másik szeretője, akivel összejár? Nem csak a férfiak tarthatnak több vasat a tűzben... A legtöbb nőnek nem megtiszteltetés, de még csak nem is élhető felállás, ha időnként a "menő férfi" méltóztatja megdugni, aztán megy haza vagy tovább a többi nőjéhez.
2021. máj. 27. 14:46
 19/28 anonim ***** válasza:
77%
Férfitöbblet nincs, de a debiltöbblet aggasztó.
2021. máj. 27. 14:53
 20/28 anonim ***** válasza:
24%

17.

Ez valóban így is van (emiatt kár volt ennyire lepontozni), viszont akkor legalább annyi magányos nő lenne, mint férfi. Akkor sem jönnének össze, de látható lenne a kiegyenlített arány. Ezt hiányolják az olyan karakterek, mint a kérdező is, én erre adtam egy lehetséges választ, saját tapasztalatból mert hallottam már nő szájából azt, hogy "jobb egy *menő* embernél szeretőnek lenni, mint egy átlagossal összejönni". Igen, engem is meglepett, egy újabb csalódás az emberiségben, az eddigi többmillió mellé. Mielőtt bármelyik másik csoport, nem, generáció, társadalmi réteg örömködne - ők is millió téren nyújtottak már csalódást.

2021. máj. 27. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!