Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhatnak a szüleim, meg az ismerőseim akik tudják rólam hogy nem volt még barátnőm lassan 25 évesként?
Nekem is rohadt későn volt az első barátnőm. Sajnos manapság nagyon nehéz párt találni különösen egy férfinak. Nincsenek normális ismerkedő szabadtéri rendezvények. Online téren meg nagyon gyászos a helyzet.
A nőknek viszont hatalmas választékuk van. Tinderen kb minden 2. jobbra húzott ember match. A férfiaknak meg ha nem a jóképű kategória akkor szignifikánsan rosszabb a helyzet. Egy 7-8/10-es pasi és alatta majdhogynem a kuka kategória.
Hogy mit gondolhatnak a szüleid? Mondd meg nekik hogyha zavarja őket akkor szerezzenek ők neked egy normális párt. 2021 van és nem 1980 ahol ez sokkal egyszerűbb volt.
Lényeg hogy ne szégyenkezz emiatt mert nem vagy egyedül a dologgal. Ráadásul most mindenki be van még kicsit zárkózva. Egy nőnek meg hatalmas erőbefektetés megmozdulni és elmenni egyet sétálni veled. Online térből borzalmasan nehéz őket valamire is rábírni. Olyan mint egy húsdaráló.....
Tesóm 33 éves, még (tudtommal) nem volt barátnője. Olyan legalábbis biztosan nem, akit bemutatott volna vagy akiről mesélt volna nekünk.
Igazából semmit sem gondolunk. Én néha hívom programokra, amiken tudom, hogy lesznek szingli barátnőim, hátha, de ennél többet nem teszek. Mindenki lehet balszerencsés az életben, én kicsit csak sajnálom, mert tudom, hogy már lassan családra vágyna, és még nincs kivel megállapodnia, de ennyi. Ugyanúgy szeretem, mint testvért, mintha már 500 nője lett volna. A kettőnk kapcsolatára ez igazán semmilyen hatással nincs.
hiszed vagy sem.. magasról tesznek rád, meg hogy volt e kapcsolatod vagy nem.
Ha meghalnál, akkor azt is csak a szűk családi körödet érdekelné.. ismerősök meg megráznák vállukat és tovább görgetnének fb-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!