Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi hogy gondolhatja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi hogy gondolhatja hogy főzéssel fog levenni egy nőt a lábáról?

Figyelt kérdés

Nyilván ez lehet jó pont együttélés során amikor már tart a kapcsolat.

De hogy képzelheti komolyan azt hogy attól majd ledobja a csaj a bugyit mert ő felhívta magához és kaját főzött?

Próbálom meggyőzni a srácot mert haverom hogy legyen szerintem inkább olyan hagyományosabb pasi randizáskor de nem hallgat rám.

2020. nov. 26. 23:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az időszakban mégis mit találjon ki? :D

Sehova nem lehet menni, max szabadban sétálni.

Vagy csak szexre megy? Mert akkor ja, fölösleges imponalni ennyire.

Nekem viszont igenis tetszene, hogy nem egy anyuci kisfia, mint az "átlag" és képes elkészíteni valami finomságot.

2020. nov. 26. 23:08
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi rossz abban, hogy ezzel akar bevágódni. Azt nem tudom hogyan kötötte össze szexuális egüttléttel.
2020. nov. 26. 23:08
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezzel a probléma?
2020. nov. 26. 23:09
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez pedig szerintem kedves dolog. Sok lány örülne neki.

F

2020. nov. 26. 23:12
 5/24 A kérdező kommentje:

# 2

Ezt én is megkérdeztem tőle és kész röhej amit mondott, hogy azt olvasta hogy a nők jobban begerjednek a főzni tudó pasikra!!! XXXD

2020. nov. 26. 23:14
 6/24 anonim ***** válasza:
63%
Troll vagy.
2020. nov. 26. 23:35
 7/24 A kérdező kommentje:

# 6

Az mit jelent?

2020. nov. 26. 23:39
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Több nőt vettem már le a lábáró főzéssel.
2020. nov. 26. 23:39
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj nincs ezzel. Én értékelném.

L

2020. nov. 26. 23:54
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

pedig tény hogy ettől tényleg le dobják jobban a bugyit... sajna a főzés sem női szakma! az ó és középkortól kezdve mind férfiak csinálták főleg a rangosabb rétegnek! a mester szakácsok is szinte csak férfiak a mai korban is! nem hogy anno a múltban!

na ez meg csak szexi tud lenni mert önellátást tanúsít valamint kreativitást is... egy nő sem tud ellenállni egy romantikus vacsorának!

2020. nov. 27. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!