Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit gondolhat?
Sziasztok.
Van egy férfi, véletlenül találkoztunk a munkahelyen, és egyszerűen fogalmam sincs mit gondoljak.
Először észre sem vettem, majd egyik nap szintén megláttam és azt éreztem, nekem őt megkell ismernem. Egy kamu indokkal ráírtam, aztán válaszolt, majd többször keresett.
Ez megy egy pár hónapja, többször írta, hogyha vége ezeknek a korlátozásoknak megkell innunk valamit. Vegyesen keressük egymást, bár vannak napok, amikor egyáltalan nem. Több magaslabdát is lőtt (vagyis én annak gondolom), de mindig utólag jöttem rá, hogy mit kellett volna kezdenem vele.
Ha felhív és hallja, hogy pittyeg a telefonom, viccesen közli velem, hogy na a férfiak nembírnak magukkal.
Tudom, hogy felnőtt kategória, de mégsem érzek magamban annyit, hogy kerekperec rákérdezzek erre, mert félek az elutasítástól. Szerintetek mit kéne tennem?
Többször kaptam bókot a képeimre is, de nemtudom őket hová tenni.
Segítségeteket kérem.
25N,30F
Mi történik, ha elutasít? Legalább nem pocsékolod az időd fölöslegesen.
Hívd el most szombaton egy eredei sétára.
Van hogy napok telnek el úgy, hogy nem keres, nyilván en sem őt.
Nemtudom.. fél éve vagyok szingli, és nem szeretnék ismét csalódni.
"nyilván én sem őt"
ezen felnyeritettem XD teljesen nyilvánvaló persze, eszedbe se jusson irni neki :D
Igaz, furán fogalmaztam. :D De, szoktam énis keresni, viszont rámenősnek sem szeretnék tűnni.
Az utóbbi időben én kerestem többször. Ezért írtam így. Bocsánat, ha nem helyesen fogalmaztam.
Koszonom a választ!
Remelem visszatudom meg fordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!