Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon most mit gondolhat rólam?
Hidd el, ha te fogod játszani az elérhetetlent, nem is fog keresni azután. Már ha hajlandó lesz neked válaszolni, és újra normálisan beszélni.
Huszon évesen meg szerintem elég gyerekes, ez a nem keres? oké én sem fogom keresni ha ír.. Mi lenne ha konkrétan rákérdeznél szeretnél -e még találkozni vagy hagyjuk egymást?
Ennyi lenne... és nem kéne azon görcsölni,mikor kell játszani majd az elérhetetlent.
21/L
:-)
Nah ez a taktikázás,ez aztán qrvára kell!
Se a szűzqrvaság,se a taktika nem tesz jót egy ismerkedős fázisban lévő kapcsolatnak!
Oké nem akarszbrögtönblefeküdni,de múnek kötöd ezt az orrára?? Fel fog neki tűnni,hogy nem fekszel le rögtön.
Egyébként meg,ha kellesz neki,keres,ha meg nem akkor felejtős.
6-os vagyok
Hidd el,na náluk pont nem lehet tudni,mikor mi jár a fejükbe :D de tényleg..ezért kéne rákérdezned, hogy miért nem keres. Lehet az is valami családi probléma kellős közepén van,vagy lehet éppen már nem akar veled beszélgetni. Most jobb ostromolni magad,hogy mit is gondol? De úgyérzem, kicsit belezúgtál már,ha ennyire zavar a dolog.
Egy biztos,én írnék neki. Nincs rosszabb dolog,a bizonytalanságnál. Ha esetleg kiderült, hogy miért nem ír, légyszi oszd meg velünk!
#3 :D :D
Amúgy most tökre megalázva érzem magam, mert rengeteget szoktam beszélgetni lányokkal és mind kivétel nélkül barátnak tat.. Szóóval nem tudom, "talán" ez amit leírtál az elején, normális, hiszen meg volt a vonzalom, minden. Magamból kiindulva, mikor összejöttem egy lánnyal, velünk is kb ez volt, és csak aztán mikor mélyült a dolog, akkor vált jobbá a kommunikációnk, de teljesen jó sosem volt.. A lány barátaimmal sokkal jobban tudok beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!