Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon most mit gondolhat rólam?
Nem, csak azt hittem folytatódik az, ami eddig, hogy attól még viberen ha nem talizunk beszélgetünk azért, hogy szép lassan megismerjük egymást :D
De akkor ezek szerint semmi esélyem, úgy tekint rám mint egy ribire, és ennyi? Amúgy nem történt semmi olyasmi, csak csók meg ilyenek...
Nem tart ribinek,csak szűzqrvának! Aki játsza az elérhetetlent,de közben nagyon is kefélne.
Ami.még nem baj,de ezzel a magatartással ugye nem gondoltad,hogy ti 2 hónapig csak gatyadörzsit játszottok??
Figyelj, szerintem ne fiúként gondolj rá, hanem mint emberre. Kérdezd meg tőle akar e még találkozni, van e valami baja, vagy hagyjátok egymást e?!
Most ha összejöttök komolyabban akkor 1 év után is picit passzív maradsz,had kezdeményezzen mindig/mindent ő?
Erről a kezdeményezésről szerintem a leszólítás és első második randi alkalmával ki is kéne merülnie és ezután már kölcsönösnek kellene lennie mindkét fél részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!