Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most így két év útán mit gondolhat rólam ez a lány?
Van egy lány osztálytársam. Szép lány, és nem az a pasizos típus, sokan udvarolnak neki, de nem hallotam volna, hogy járt volna valakivel, és lett volna pasija.
Két éve facebook-on írt egy levelet, hogy tetszem neki.
Erre csak két nap múlva írtam vissza neki. Aztán beszélgettünk online, de nem léptem.
Azóta nem történt semmi, nem is keresett, meg azaz igazság, hogy én se kerestem nagyon, pedig osztálytársak vagyunk. Nem is szólt hozzám azóta, igaz én se szóltam hozzá.
Most így mit gondolhat rólam? Mert írtam, vissza, hogy tetszik, de igazából nem léptem, pedig kellett volna.
Érdemes lennne nála lépni? Mert látom, hogy sok fiú udvarol neki, de nem járt eddig egyikkel se, és ha nagyon akart volna egy pasit, akkor megkaphatta volna, mert elég jól néz ki.
Most mit tennétek a helyemben? Mert úgy érzem volna nála némi esélyem.
17F
Szerintem nyugodtan próbálkozz nála, és ne fészen, hanem életben. Egy felnőtt nőnél már elástad volna magad ezekkel az eltűnésekkel, de egy tinilánynál még belefér.:)
De azért ne várj újabb két évig vele, mert aztán itt sírsz majd a gyakorin, hogy összejött mással, és mekkora barom voltál, hogy elszalasztottad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!