Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondolhat a lány? :S
Zavarban van előtted,szerintem csak ennyi..:D
Nekem volt már nem ennyire hasonló..:D Én is zavarban voltam:$:)
L.15
Húú ^^ szerintem totál belédesett :DD
Nah most jön az, hogy tapintatos legyél vele és hozd a tudomásásra, hogy ezzel semmi baj nincs. Légy vele kedves. De először fel kell oldanod ezt a feszült helyzetet. Írj neki. Kérdezd meg, hogy megbántottad-e. Nem bántottad meg persze, de picit durcizz és akkor meg fog sajnálni és ki akar majd engesztelni. Én azt csinálnám. Vagy inkább menj oda hozzá személyesen, hogy: "haragszol rám?" :)^^
De cukik lehettek ^^ :D
lol:D Őt tudom,hogy nagyon cuki de nemtudom, hogy én az vagyok-e :D
Egyébként ma ráírtam, nem sokat beszéltünk csak pár szót tényleg.. aztán mennem kellett erre úgy köszönt el, hogy "cső", néztem egy nagyot.. lehet csak én vagyok ilyen típus de én cső-t vagy haveroknak köszönök vagy ha valakivel bajom van és tudtára akarom adni :O Pedig a fent leírt találkozás óta nem is beszéltünk, szóval nemhinném, hogy megbántottam... Nemértem én ezt a lányt :(
Egyértelműen kérdezz rá...:D Vagyis valahogy finoman,nem úgy,hogy: "Hát úgy tom,bejövök neked.Ez igaz?"xD Szal csak finoman..:D Vagy hívd el valahova és akkor..:)
De amm nem lehet,hogy vki bekavart??:O:O:S
Mert,én is lány vagyok,de "cső"-vel,csak annak köszönök,amiket te is leírtál..Szal nem tom.:/
Vagy nem lehet,hogy más pasi jött be a képbe,és összezavarodott a csaj??(Pl. volt pasi)
:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!