Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon elfelejtett, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asdnoname kérdése:

Vajon elfelejtett, vagy idővel gondolhat majd rám, és észhez térhet?

Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy van egy lány (16) akivel 1 hónapon át kavartam és nálam is aludt már párszor ez idő alatt, nem volt semmi smároláson kívül, olyan mint én csak csajból teljesen belsőre, és engem nagyon meg is fogott, két kezem is kevés ,hogy hány barátnőm volt, de ilyet még soha nem éreztem, egyszerűen maga a gyémánt nekem ez a csaj, teljesen megbíztunk egymásba, már az első hónap alatt elmondott olyan dolgokat nekem amiket barátnőinek nem mert sose, urának,szívének szólított stb... már a családjának is beszélt rólam annyit, egy negatív dolgot se láttam benne, ami számomra felfoghatatlan, és úgy gondolom ő lett volna a nekem való, teljesen megértettük egymást, rengeteg hülyeségbe benne volt velem, vittem házibuliba, ittasan is normális, nem nyomult a barátaimra végig velem volt, 100%osan megbíztam énis benne, és hirtelen egyszercsak már nem ír vissza, barátként akar már csak max beszélgetni velem, teljesen a negatív formáját hozza, ami tudom ,hogy nem ő ez csak egy álarc, és tudom hogy valami pali az oka, és hallottam is, hogy elvileg akivel elvesztette exét megszerette újra, mert meglátta élőbe randomba, és visszajött benne minden, de azt is hallottam ,hogy a legjobb fiú barátja felakarja szedni és ő kavarta-kutyulta be a dolgokat aki gyerekkori barátja, az tuti hogy exe nem akar semmit egyoldalú a dolog, de valamelyik a kettő közül tuti, ő nem mond semmit, nem is beszélünk már 2hete, vasárnap írtam neki ,hogy boldog nőnapot, és csak egy köszönöm volt a reagálás... tudom, hogy míg mellettem volt az exét elfelejtette ezt visszahallottam más szájából, és azt is hogy boldog volt, és nagyon pozitívként állt hozzám, tehát szerintem kedvelni biztos szeretni is lehetséges, hogy már megszeretett egy minimálisan, és tudja ő is belül, hogy mellettem boldog lett volna ,ez 100%, de bekavarhatták a dolgokat, és összevan szerintem zavarodva, az lenne a kérdésem 1 hónapja van már ez az állapot ,hogy nem nagyon beszélünk stb... sose volt még ilyen, hogy pont én 1 hónap kavarás után egy csajért lépjek vagy valami, nekem 2-3 hónap kell mire megkedvelek/megszeretek egy csajt, de Ő... nem ismerek magara... Idővel rájöhet szerintetek, meg vajon szokott rám gondolni? meg mit tudnék tenni, mert hihetetlen, de nem akarom veszni hagyni, 1 hónap múlva születésnapom, esetleg elhívjam? vagy ilyenkor csak az idő tud segíteni, hogy hátha észhez tér? vagy mi?
2015. márc. 9. 23:47
 1/1 anonim válasza:

Lehet h az a pali van a dologban akit mondtál,de más gondja is lehet,de a szülinapodra mindenképp hívd el,de ne csak úgy!,Derüljön ki a meghívásból hogy fontos,hogy ott legyen:)

És ott rákérdezhetsz h mi a baja:)

2015. márc. 10. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!