Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ne is beszéljünk egyáltalán, csak ha a munka kívánja? Vágjak fapofát ha valaki rákérdez? Vagy elfelejtetté volna azóta?
6 ève volt csak szex ès más semmi egy kollegával. Én nagyon megkedveltem, sajnos õ elmondta a munkahelyen,ami elèggè rosszul esett,össze is vesztünk. Nem beszèltem vele már règóta. Azóta családom van. Semmit nem akarok tõle! Hamarosan visszamegyek dolgozni,ès nem akarok konfliktust. Ki tudja miket mondott rólam!
30/nõ
Én a helyedben nem mennék vissza, ha már ennyire ostoba voltál, mert nagy esélyed van arra, hogy ujjal mutogassanak a pasik rád, de hogy kézreadva felhúzni fognak akarni-az tuti.Boritékolható.
Nem véletlenül találták ki a "házinyuszi Tilos" etikettes szabályt:)
Köszi erre is gondoltam! :-( Igen nagyon buta voltam, ez van, ennyi a vétkem egész életemben! :-(
E-miatt nem akartam oda visszamenni, de visszavárnak!
Mar bocsi de mi rossz van abban ha egy ferfi es egy no megkivanja egynast es sexelnek?
Ne hallgass a sok korlatolt hulyegyerekre akik beirnak.
Termeszetesen egy NONEK IS joga van kielegiteni a nemi vagyait ha kapcsolatra nem vagyik de megkivanja a sexet.
6 ev rengeteg ido, elavult sztori ez, ami mar senkit nem izgat, csak Teged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!