Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy tetszem neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy tetszem neki, vagy csak a bolondját járatja velem?

Figyelt kérdés
Új munkahelyre kerültem.Több százan dolgozunk a cégnél.Ez nekem csak ideiglenes munka,januárban máshová megyek.Rengeteg a pasi ezen a helyen,a 80%-uk már megkörnyékezett eredménytelenül.De ma odajött egy srác,aki tegnap óta nézeget.Nagyon helyes,azonnal szemet szúrt nekem.De a női büszkeségem miatt tartottam magam,és csak néha néztem vissza rá,akkor is nem feltűnően.Ma odajött,elkezdett velem ismerkedni.Megnézte a munkalapomon a nevemet,és azonnal a telefonjához nyúlt.Itthon megnéztem,és azért volt a telefonos szitu,mert bejelölt egy közösségi oldalon(ezek szerint csak kíváncsi lehet rám valamiért...)Egész nap nézett,amikor mentem ki szünetre,a férfi munkatársaival állt a placcon,és rólam beszélhettek biztosan,mert bámult mindegyikük amikor közeledtem.Munka közben is a közelemben volt sokszor.Szándékosan közelebb jött.Leült,és a haverjával végig csak bambult.Egyszer amikor egy papírért jött a szemembe is nézett.Engem innentől kezdve nagyon megigézett,és sokat ő jár a fejemben.Amikor átvette a papírt,megsimogatta a hátam,és elment.Hazaérve megnéztem a facem,és láttam a jelölést.De döbbenten vettem észre,hogy 5 éve van barátnője,ráadásul ismere is a csajt középiskolából.Lehet hogy már nem okés a kapcsolatuk,azért nézelődik ennyire?Akarhat tőlem valamit?Mit tennél a helyemben?21/N

2012. dec. 1. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
csak meg akar még egy strigulát a falára húzni...
2012. dec. 1. 16:37
 2/4 anonim ***** válasza:
nagyon naiv vagy, ne haragudj
2012. dec. 1. 16:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Kérdezősködtem,és pár munkahelyi ismerőse nem úgy ismeri,mint aki félre...Nem vagyok naiv,de józan ésszel én sem dobnék el egy 5 éves kapcsolatot!Ha csak nincsenek problémák.Tudom,hogy ő is "csak" férfi,stb de látta rajtam hogy nem vagyok egy könnyen megszerezhető nő.
2012. dec. 1. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha látta rajtad, akkor épp azért is megakarsz szerezni.

Szerintem hagyd a csudába, mert egy az h kapcsolata van, és én sem rúgnék fel csak úgy egy 5 éves kapcsolatot, főleg nem flörtikézés miatt, mert még ha beszélgettetek volna mélyebb dolgokról akkor ok, de így...

2012. dec. 1. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!