Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Munka vs Párkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munka vs Párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Havi szinten 1,5 - 2M között keresek de ennek az az ára, hogy a nap bármely szakában bármikor bárhogy az ügyféllel kell foglalkoznom, ami olykor fárasztó és kellemetlen is.

Nem 1 lány hagyott el emiatt, hogy szex közben leálltam és felvettem a telót mert 1 fontos ügyfél hívott, meg hogy mindig az az első stb stb, egyik sem érti meg hogy ezen múlik a megélhetésem. De attól még Ő a legfontosabb, de mégis úgy érzik, hogy a munka előbbre van mint Ők és aláírom, hogy jogosan érzik így mivel ez a látszat!

A kérdésem az : Bele kell törődnöm, hogy csak a pénzéhes lotyók maradnak meg így mellettem, vagy estleg még próbálkozzak a szokásos módszerrel (csórónak adom ki magam/átlagosnak) hátha összejön egy olyan lány, aki elfogadja ezt mérlegelve a pénzösszeget ami a jutalékokból összejön. Esetleg előrelátó mint én, és tervezi a jövőjét?

vagy,

Felejtsem el, és maradnak plázak*rvák :)

??

Köszi a válaszokat előre is.

2012. dec. 7. 19:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
48%
2012. dec. 7. 19:20
 2/18 A kérdező kommentje:

Ejj , ettől még én is keményebb vagyok, pedig papírokat tologatok meg telefont nyomkodok :)))

Jöhetsz :P

2012. dec. 7. 19:22
 3/18 anonim ***** válasza:
Ezt benézted, mi ez a képfeltöltés? :D
2012. dec. 7. 19:23
 4/18 ASOT ***** válasza:

Figyelj, az a nő akinek az anyagiak a fontosak , a pénz meg a villogás a csili vili dolgok annak tökéletes leszel és sosem fog elhagyni azért mert bármikor felugrazs vagy menned kell.

Aki valóban szeret téged az talán megérti ezt, de hosszú távon annak sem kellemes, ergo kompromisszumot kell kötni és egy komolyabb kapcsolatban neked is változtatnod kell, mondjuk este 20 óra után már ne zavarjanak.

Ez fordítva neked sem lenne kellemes ha a barátnődet állandóan hívogatnák...

2012. dec. 7. 19:31
 5/18 ASOT ***** válasza:
ha nálam ilyen lenne és fordítva akkor egy idő után már kipróbáltam volna h egy telefon milyen jól repül...:)
2012. dec. 7. 19:32
 6/18 anonim ***** válasza:
Keress olyan nőt, aki hasonlóan jól keres!
2012. dec. 7. 19:33
 7/18 anonim ***** válasza:

hát vicces pofa vagy, lazán leírod mennyit keresel havi szinten, és hozzáteszed, h a megélhetésed múlik rajta, h még szex közben is a telón lógj :)))

talán elkaszinózod v mégis hova teszel ennyi pénzt? :)))

2012. dec. 7. 19:35
 8/18 A kérdező kommentje:

Ursu ... Igen sajna, vannak fontos ügyfelek akik ha azt mondják, hogy köszi akkor vége mindennek...

Egyébként meg mind1, hogy hova teszem 4 autót kell tankolnom , meg karbantartanom, egy irodát fenntartani + a rezsim .

2012. dec. 7. 19:42
 9/18 anonim ***** válasza:
te visszaolvasod saját magad?! a megélhetés szót azért az esetedben erős túlzás, nem? hacsak nem arról van szó, h benne is van pénzed, amit viszont akarsz látni, úgy érthetőbb, tudod én százat se keresek, és ehhez igazítom az igényeimet, nem is tudnék a te világodban élni, ez az igazság, mintha más bolygón lennénk, sorry
2012. dec. 7. 19:45
 10/18 anonim ***** válasza:

Szerintem Neked a leírtak alapján nem is fognak jutni csak h*lye plázak*rvák....

A bevétel nem kereset, nem tanultad meg?

Tudooood, nettó vs, bruttó!

:D:D:D

2012. dec. 7. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!