Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek állhat egy kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek állhat egy kapcsolat útjába a távolság?

Figyelt kérdés
Párom nemrég egy másik városba költözött a munkája miatt.Eddig is távkapcsolatban éltünk,az ő városában volt munkája,iskolaidőben is buszoztunk egymáshoz,megoldottuk a dolgokat.Viszont most azt mondja,nem tudunk olyan gyakran találkozni-már ha a heti 2 alkalom gyakorinak számít.Jó,valóban keményebb lett a munkája,állandó utazással jár,bármikor adódhat olyan helyzet,hogy mennie kell dolgozni,de nem furcsa ez?Próbáljam megérteni?Már arra is gondoltam,másik nő lehet a dologban,de nem merem neki mondani,nehogy féltékenynek tartson.Szerintem mindent meg lehet oldani,de lehet,hogy megértőbbnek kéne lennem vele.Mit csináljak?

2012. aug. 15. 06:01
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Nem tesz túl jót egy kapcsolatnak a távolság. Én legalább is nem bírnám.

2. A keményebb munka, vonzhatja a nőket. A párod kikapcsolódásra, szeretetre vágyik, és te nem vagy ott. Nem szeretném az ördögöt a falra festeni, te tudod, hogy megbízható-e a párod.

3. Valóban mindent meg lehet oldani, de van amit mégse. Persze ez nem egy olyan dolog, amit ne lehetne (legalább is ez az én véleményem). Ha nagyon szeretne téged látni, akkor több időt fog fordítani heti két alkalomnál.

Sok sikert! :)

2012. aug. 15. 06:48
 2/4 anonim ***** válasza:

En ugy gondolom, hogy allhat, hiszen egy tavkapcsolat nehez dolog, akarmekkora a szerelem, nem mindenki kepes elviselni, hogy kilometerekre van a parjatol, nem mehet at hozza akarmikor, nem bujhat hozza amikor akar. En lassan ket eve elek tavkapcsolatban, es valoszinuleg nem birnam, ha nem latnam, hogy ertunk dolgozik tobbet, es remelhetoleg neki is a kozos jovo lebeg a szeme elott.

Raadasul a tavkapcsolat rengeteg felelemre adhat okot, peldaul feltekenyseg. Par hete iszonyu feltekenysegi roham tort ram, ami a ket ev alatt egyszer sem volt jellemzo. En rogton elmondtam a paromnak, aki megnyugtatott, hogy nincs senki, engem szeret. Azt javaslom te is kerdezd meg errol a baratod, mert csunyan megmergezheti a kapcsolatotokat.

Egyebkent hetvegen is dolgozik? Mert mi peldaul ugy oldottuk meg, hogy minden hetveget egyutt toltunk pentektol vasarnapig. A tobbi nap telefonalgatassal meg feszbukozassal stb megoldhato:)

Kitartas!

2012. aug. 15. 06:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hosszútávon állhat!
2012. aug. 15. 07:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát sajnos neki nincs se hétvége,se ünnep,úgyhogy ezt mi nem tudjuk megoldani. :(
2012. aug. 15. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!