Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Munka vs Párkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munka vs Párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Havi szinten 1,5 - 2M között keresek de ennek az az ára, hogy a nap bármely szakában bármikor bárhogy az ügyféllel kell foglalkoznom, ami olykor fárasztó és kellemetlen is.

Nem 1 lány hagyott el emiatt, hogy szex közben leálltam és felvettem a telót mert 1 fontos ügyfél hívott, meg hogy mindig az az első stb stb, egyik sem érti meg hogy ezen múlik a megélhetésem. De attól még Ő a legfontosabb, de mégis úgy érzik, hogy a munka előbbre van mint Ők és aláírom, hogy jogosan érzik így mivel ez a látszat!

A kérdésem az : Bele kell törődnöm, hogy csak a pénzéhes lotyók maradnak meg így mellettem, vagy estleg még próbálkozzak a szokásos módszerrel (csórónak adom ki magam/átlagosnak) hátha összejön egy olyan lány, aki elfogadja ezt mérlegelve a pénzösszeget ami a jutalékokból összejön. Esetleg előrelátó mint én, és tervezi a jövőjét?

vagy,

Felejtsem el, és maradnak plázak*rvák :)

??

Köszi a válaszokat előre is.

2012. dec. 7. 19:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint a pénz az csak pénz. Nem helyezheted erre a kapcsolatodat. Lehetsz te még lent is nem igaz?! Azt gondolom hogy a kompromisszum ebben az esetben nem megoldás. Mindenki azért dolgozik hogy a családjának/jövőbeni családjának mindent meg tudjon adni. Mindegy hogy 5 vagy 6 számjegyű a fizetés. Nem hinném hogy azt szóvá kell tenni ha valaki dolgozik. Akinek ez nem felel meg keressen egy trógert azzal 24/7-ben együtt lehet... Értelmes embernek ez nem lehet vita alap! Nem is értem komolyan hogy ezeknek a nőknek mi nem felel meg. Őszintén szólva te egy főnyeremény lehetsz neki, aki mellett nem fájna a feje. Ha legközelebb ilyen szituációba kerülsz dobd ki a delikvenst!
2012. dec. 7. 19:57
 12/18 anonim ***** válasza:

11.es hidd el messze nem főnyeremény, és sajnálom még egyzser kérdező

a te kérdésed egyébként helyesen így hangozna: harmonikus, nyugodt élet, amivel elégedett lehetek vs. zaklatott életvitel

mid kellene legyen, h elégedett legyél? munka is, kapcsolat is, nemde? csak nem mindegy melyik milyen

2012. dec. 7. 20:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Ursula félre érted. Én csak azt mondom amit te írsz most is csak a másik félre vetítem. Ha a nők tudják mit vállalnak a férfi mellet nehogy már ez legyen a legnagyobb probléma egy kapcsolatban. Ez szerintem a tipikus toronyórát láncostul mentalitás. Jó dolgukban nem tudják mibe kössenek bele. Hiszen az embereknek ha nincs problémájuk generálnak maguknak. Az nélkül nem lehet élni!
2012. dec. 7. 20:10
 14/18 anonim ***** válasza:

így már más a leányzó fekvése, értelek...de akkor is :)

ki az aki előre tudja, h mi nem fog működni a kapcsolatban, és miből lesz elege, legfőképp pedig milyen alapvető szükségletei nem elégülnek ki, nem a szexre gondolok

a kérdező biztos nagyon jó abban amit csinál, és nem is azzal van baj, ha sokat keres, a gond azzal van, ha valaki a pénze mellett köteleződik el

és a kérdésből kiindulva a kérdező nem érzi, h főnyeremény lenne olyan nőnek, amilyet keres, de abbahagyom az okoskodást...már én unom magamat

2012. dec. 7. 20:21
 15/18 A kérdező kommentje:

kedves nettó vs bruttó :d Szerintem tisztába vagyok vele mi is az :D

Igen nem egyenlő a bevétel a haszonnal, van hogy összejön ennyi van, hogy nem. Olyan 4-5 között szokott lenni a forgalom értelemszerűen annyit tudok félretenni amennyit lehet :)

Egyrészt, lehet hogy van x összegem félretéve, én a megélhetést olyan szempontból írtam, hogyha egy fontos ügyfél (nem feltétlen kell lennie fontosnak) elpártol, akkor ráb*sz6ok és dobhatom ki a kukába az egész céget én erről beszélek..

2012. dec. 7. 20:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Neked talán az lenne a legszerencsésebb, ha olyan nőt találnál, akinek hasonló a munkabeosztása és hasonló anyagi helyzettel rendelkezik. Ő valószínűleg meg is értene és nem is kellene félned, hogy kihasznál.
2012. dec. 7. 21:14
 17/18 anonim ***** válasza:
2012. dec. 8. 00:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Jól csinálod,te csak dolgozz keményen,akinek nem tetszik annak ennyit mondok,, figyelj ott az ajtó akkor húzz el innen most",és kész nem tetszik a nőnek lehet haaldni nem érdekel.

Te csak a munkádra figyelj sikeres vagy,példakép.

Akkor a nő keressen egy paneltrógert nettó 100-al havonta akkor aztán mindig a pin@jába lehet,persze kiegyensúlyozott életük nem léesz,de majd leesik nekik.

Te ne foglalkozz velük,nő majd jön hidd el minden ujjadra 20 nő.

Elmondanám,hogy ezek a cicababák a legnormálisabbak ők békén hagynak hagynak melózni és,hogy kiteljesd,hagynak,hogy megvalósitsd magadat.

Olyan nőt keres aki értékeli és elég neki a heti kevés tali is,és elfogadja,hogy ha ügyfél van akkor neki kuss a neve.

Akinek nem tetszik mondom lehet menni a tecsóba keresni egy átlagos munkást.

2013. ápr. 10. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!