Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Badoo mennyire megbízható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Badoo mennyire megbízható társkeresési app? (leszbikusság)

Figyelt kérdés

Mielőtt megköveznétek azért van itt mert szeretnék párkapcsolatot igen leszbikus de nem csak szex érdekelne hanem komoly kapcsolat szinten.

Szóval már tényleg nem tudom hova illik a kérdésem mert máskor a leszbikus kategóriából küldik ide az ember ha nem szex a dolog, innen meg oda stb.ezért nem kell külön felhívni a figyelmet légyszi!

Szeretném ha partnerem nem szex mániás lenne vagy csak kaland miatt lenne.

Így barátnőm (barátos-barátnő) felvetette, hogy regisztráljak ide és ha tetszik egy lány akkor el kéne menni megismerni mivel ő is fenn van rajta bár párszor találkozott ő férfiakkal.

Itt sikerült valakinek badoon kapcsolatra lelnie lány és lány között?

Hogy kezdjek el beszélgetést, hogy ne legyen erőltetett, hogy mindenképp élőben jobb ismerkedni stb..

Egyszer belefutottam abba, hogy itt össze ismerkedtem egy csinos lánnyal átmentünk instára de pár hét után nyomtalanul eltűnt és még itt is töröltette a fiókját..és azóta se kép se hang még személyes találkozóig se jutottunk el. Ez a félelem van bennem kicsit, hogy hirtelen felszívódik minden kontakt elérhetőség nélkül.

Mi kelti fel egy leszbikus figyelmét egy lány kedvelésére ha nem kizárólag szex és kaland miatt keres valaki?

Én sajnos introvertált vagyok, van szociális fóbiám is de így mégse élhetem le az életem. Beszélgetni is nehezemre esik, nem hogy találkozni vad idegennel. De valahogy bátornak kell lennem ha szeretnék egyszer egy barátnőt.

Szóval a badoon vannak azért normális leszbikus nők akik nem csak kalandra vágynak? Mi alapján lenne érdemes keresgélni.

Tindert nem célzom mivel az nekem halottnak tűnik. Régen kipróbáltam..

2021. máj. 25. 03:16
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Én a Badoon csak lescsúszott, ronda embereket láttam kb mikor egyszer regisztráltam. A Tinderre regisztrálj! Az egyik leszbikus barátnőm is ott talált párt magának.
2021. máj. 25. 07:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Jajj a legvégét nem olvastam, bocsánat! Hát nyilván halott, ha Hörcsögtomajpusztán laksz. Badoon sem lesznek arra többen.
2021. máj. 25. 07:54
 3/4 anonim ***** válasza:

A badoo nekem mindig sikeres volt. Bár nyilván férfi oldalról 😅

Egyébként nem hiszem, hogy a társkereső olyan sikeres lenne a leszbik számára.

A barátnőmnek sem akarnak össze jönni találkozók, randik a neten egyáltalán.

A Facebookon van egy barát kereső csoport.

Ott nem is olyan rég írt egy posztot egy leszbikus lány, hogy szívesen barátkozna olyanokkal akiket nem zavar a nemi identitása, és elég sok szintén leszbikus lány jelentkezett, hogy ők is azok és szívesen ismerkednének vagy szerveznének így csoportosan egy közös iszogatást a héten.

Ott nyilván ha új embereket ismer meg az ember bármi megtörténhet.

Szerintem egy próbát megér minden opció.

29/N

2021. máj. 25. 08:23
 4/4 anonim ***** válasza:
én azért látok badoon jó csajokat is, habár én bi vagyok.
2021. máj. 25. 09:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!