Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejöttök még a mai világban olyannal, akinek nincs diplomája?
Igen. Nekem ez nem elvárás.
Viszont. Azért legyen valami alaptudása, hogy tudjunk beszélgetni különféle témákról is. Ne az legyen az életcélja, hogy a minimumon eltengődjünk. Tehát az értékrendjeink is legyenek hasonlóak. Ezek nekem fontosabbak annál, mint hogy diplomás ember legyen. Mert egy diplomás ember is lehet pl egy bunkó ember, aki a minimumot teszi csak meg hogy megélhessen. De egy diploma nélküli ember is lehet jófej és célokkal és életkedvvel teli. De lehet pont fordítva is. Egyáltalán nem ez határoz meg mindent szerintem (nem is vágyik mindenki a felsőoktatásba, de a szakképzésbe sem). :D Szerintem felesleges ezen rágódni, mert szakemberekre is ugyanúgy szükség van, mint kamionosra, könyvtárosra, takarítóra, gondnokra, bolti eladóra, raktárosra, tanárra, óvodapedagógusra vagy épp orvosra, patikusra, építészre, mezőgazdaságban dolgozókra, faiparosokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!