Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem féltek, ha másik városból összejöttök valakivel, ha normálisnak tűnik, de gáz dolgai vannak, vagy pszichopata?
Itt van egy ilyen. Elmeveteg, lánypkat zaklat sorozatosan, vagy a játszótér mellett veri gyerekekre.
Erre idejön egy csaj, 150 km-ről és kikéri magának, hogy feljelentettem illetőt zaklatásárt és távolságtartásit kaptam.
Mert ő "hallot rólam dolgokat", ja ettől... Nagyon elhiszi, hogy megfogta az Isten lábát, mert elsőre tényleg nornálisnak tűnik, de egy manipulatív féreg.
Vagy a másik, hogy ilyenek rágalmaznak, kitalálnak rópad mindrn hajmeresztőt és aki nem ismer... Omé meg lehet magyarázni, de ez örökre bélyeg marad.
1. Szerintem érthető.
2. Nem vagyok pszichopata és sosem volt közöm ehhez az alakhoz. Plusz egy pedofil zaklatót, mániákus hazudozóhoz hasonlítasz pár hiba miatt? Te vagy a "pszichopata", már ha tudod mit jelent.
Az elsőnek igaza van. Aki hülye, az magától is kitalál rólad hülyeségeket, nem kell hozzá intrikus.
De én is félek ezektől, amiket írtál.
🤣🤣🤣🤣🤣
Eszed neked nincs 🤷🏻♀️ Szövegértelmezési gondok meg nálaf vannak, ha nem fogtad fel, hogy mit akarok kérdezni.
Kettő, igenis fedeztem fel elírásokat, ennyi, nem kell felfújni, szerintem. De te nem tartasz ott értelmileg, higy ezen lovagolsz, direkt és szítod a feszültséget, miközben nem a kérdésre válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!