Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban kevés normális pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban kevés normális pasi próbálkozik be nálatok, lányok?

Figyelt kérdés
Van néhány szingli nő ismerősöm (28-30 korosztály) és állandóan azt hangoztatják, hogy mennyire kevés a normális pasi aki keresi a társaságukat. Nekem férfiként ezt kicsit nehemre esik elhinni ezért csakis kíváncsiságból (és unalomból) teszem fel ezt a kérdést.
2021. máj. 23. 17:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
Senki nem próbálkozik.
2021. máj. 23. 18:10
 12/24 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem sok pasi(és nő is) húszas évei elején megtalálja az ideális partnert és jobb esetben lehúz vele egy életet, vagy legalábbis sok évet. Ezekre értjük, hogy a normális pasik kapcsolatban vannak.

Na most, nekem 7 év után ért véget egy kapcsolatom. Az exemnek rögtön lett új nője, én jelenleg még egyedül vagyok és egy hasonló pasira várok. :D

Na meg vannak azok a normális pasik, akik esetleg kicsit félénkebbek, kevesebb párkapcsolati tapasztalatuk van és emiatt nem találnak párt.

A társkeresők pedig sajnos nem ezekkel vannak tele, hanem a komolytalan, kalandozni vágyó pasikkal. Én legalább is sajnos ezt tapasztaltam, le is töröltem magam.

Lehet pasit találni "könnyen", csak nem mindegy, hogy milyet.

Én 26 vagyok és úgy érzem, hogy kicsit szívás ez a helyzet így. Mert aki komoly kapcsolatot szeretne, az nagy eséllyel már talált. 😅

2021. máj. 23. 18:14
 13/24 anonim ***** válasza:
25%
10! Na igen...
2021. máj. 23. 18:14
 14/24 anonim ***** válasza:
95%

"Én 26 vagyok és úgy érzem, hogy kicsit szívás ez a helyzet így. Mert aki komoly kapcsolatot szeretne, az nagy eséllyel már talált. 😅"

26 évesen mindenki talált komoly kapcsolatot? Hol élsz te? 🤣🤣 Az emberek többsége 30 fölött alapít családot, nekem is van 33 éves ismerősöm, aki szingli és azt mondja 40-ig ráér, és teljesen igaza van. Rengeteg de tényleg rengeteg embert ismerek, aki harminchoz közel vagy azon túl találták meg azt, akivel együtt maradtak. pl. szüleim is. Anyám 33 volt, mikor megismerte a leendő apámat, és 36 évesen vállaltak gyereket.

2021. máj. 23. 18:16
 15/24 A kérdező kommentje:
Számomra azért nehéz elhinni mert nem látom, hogy lennébb hagynák az elvárásukat. Persze nem azt mondom, hogy feküdjenek össze fűvel-fával de azért logikusnak látnám ha hajlandóak lennének kicsivel nagyobb kompromisszumokra is.
2021. máj. 23. 18:20
 16/24 anonim ***** válasza:
15%

Én még nem családot alapítani szeretnék, csak elsőkörben megismerni valakit, akivel ketten, közösen megalapozhatjuk legalább a körülményeket egy családhoz, vagy közös élethez.

Az én barátaim/barátnőim javarészt már évek óta stabil kapcsolatban vannak. Persze, ez az én korosztályom. A 30+ról nem tudok nyilatkozni.

2021. máj. 23. 18:21
 17/24 anonim ***** válasza:
88%
Pedig ram sosem mondta senki, hogy nem vagyok normalis ferfi. Legfeljebb azt, hogy nem illunk ossze. Ez meg teljesen rendben van, pont errol szolnak a randik. Ok is normalisak voltak, annak ellenere, hogy kulonbozo okok miatt megse lett belole folytatas. Akivel meg osszeillettem annak is normalis vagyok.
2021. máj. 23. 18:24
 18/24 anonim ***** válasza:
24%
A nálam próbálkozó pasiknál 10 ből 7 normális
2021. máj. 23. 19:29
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálam senki nem próbálkozik, aminek az az egyszerű oka, hogy az összes férfi körülöttem már kapcsolatban vagy házasságban él.

Volt, hogy fészbukon rámírtak random emberek (meg persze itt a gyakorin is, de azt hagyjuk is... totál arc nélkül, úgy, hogy az illető előtte írta ki a harmincadik nőgyűlölő provo kérdését... no comment), meg elvétve volt, hogy utcán leszólítottak, de ezek inkább ijesztőek voltak.

2021. máj. 23. 19:33
 20/24 anonim ***** válasza:
95%
Nálam sem próbálkozik senki az itt (valószínűleg minden más nőnek is) írogatókat leszámítva. Volt egy 10+ évvel idősebb kissé aberrált fazon, aki tizenpár éven keresztül újra meg újra nyomult, de most még annak is összejött valami egész jó nő, szóval tényleg 0. Társkeresőn nem vagyok, közösségi oldalon passzív vagyok, élőben már évek óta nem ismerek meg új, egyedülálló férfiakat. Szánalmas, de akkora a nihil, hogy már egyik-másik nős pasinak is örülnék, ha kezdeményezne, de még azok is leszarnak. 😕
2021. máj. 23. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!