Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban kevés normális pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban kevés normális pasi próbálkozik be nálatok, lányok?

Figyelt kérdés
Van néhány szingli nő ismerősöm (28-30 korosztály) és állandóan azt hangoztatják, hogy mennyire kevés a normális pasi aki keresi a társaságukat. Nekem férfiként ezt kicsit nehemre esik elhinni ezért csakis kíváncsiságból (és unalomból) teszem fel ezt a kérdést.
2021. máj. 23. 17:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%
Nyugodtan elhiheted
2021. máj. 23. 17:48
 2/24 anonim ***** válasza:
83%
Nálam jelenleg senki nem próbálkozik. Hacsak a 9 évvel ezelőtti exemet nem számolom, de ő nem teljesen normális. 😀
2021. máj. 23. 17:49
 3/24 anonim ***** válasza:
80%

Én visszakérdeznék, hogy miért nehéz elhinni?

Hány ismerősöd van aki csak szexre keres valakit? Na ők pont nőket keresnek és mivel nem feltétlen sikeres egy olyan ember aki csak szexet keres, több nőre ír rá. (Legalábbis akikkel én beszéltem, szerintük kevesebb lánynak jön be a “csak szex” dolog, így nehezebb keresni) Úgyhogy lányokra is hiába ír 10 fiú, ha abból 8 semmi komolyat nem akar..

2021. máj. 23. 17:51
 4/24 anonim ***** válasza:
75%
Nálam nem normálisak sem próbálkoznak
2021. máj. 23. 17:54
 5/24 anonim ***** válasza:
24%
Ilyen idos korban a normalis ferfiak mar mind kapcsolatban vannak. Ha valamelyiknek vege lesz a kapcsolatanak, hamar talal maganak masik not, kulonosebben keresnie sem kell.
2021. máj. 23. 17:56
 6/24 anonim ***** válasza:
77%
Elhiheted..
2021. máj. 23. 17:57
 7/24 anonim ***** válasza:
67%
Igen, valóban.
2021. máj. 23. 17:57
 8/24 anonim ***** válasza:
53%
Az a baj, hogy mindenki sajátosan értelmezi azt, hogy normális. A normális pasi az gondolom olyan, aki tetszik is az illető hölgynek, aki komoly kapcsolatot akar, aki jól keres, aki független saját egzisztenciával, akinek nincsen korábbi házasságból gyereke(i), aki nem iszik, cigizik, tehát egy 30-35 éves álompasi, igen ilyenből kevés van, többsége valóban nem szingli vagy valami egyén feltételnek nem felel meg. Így értve biztos kevés a próbálkozó az ilyen idős nőknél.
2021. máj. 23. 17:58
 9/24 anonim ***** válasza:
74%
5# : Én pont azt tapasztalom hogy a normális férfiaknak nagyon nehéz párt találniuk :D
2021. máj. 23. 18:00
 10/24 anonim ***** válasza:
19%
Baromság. Csajok felmennek Tinderre, Badoora minden ujjukra kapnak egy pasit. A valóság pedig az, hogy NAGYON válogatósak, 190cm feletti magasság, lakás, kocsi, nyaralás, nagy intim méret, minden kell nekik.
2021. máj. 23. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!