Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az exem, hogy DIREKT túlsúlyos és iskolázatlan lányoknál próbálkozik?
Nem arról van szó, hogy megtetszik neki egy duci pincérlány vagy neki a telt alkat jön be.
Amikor összejöttem vele középiskolás voltam, ő gólya az egyetemen. Az exét ismertem, egy kövér bolti eladólány volt. Igazából én futottam utána. Én versenyszerűen sportoltam akkoriban, és folyton piszkált, mert egészségtudatosan éltem, és versenyidőszakban folyton agyoncukrozta a gyümölcsöt meg gyorsétterembe/cukrászdába akart vinni, illetve púposra szedte a tányéromat, miközben ő folyton arról panaszkodott, hogy van rajta 10 kiló fölösleg.
Ennek mondjuk már jópár éve. Most van egy új barátnője (láttam őket pár hete), szintén kövér. Viszont az exem csinált egy második Facebook profilt, amin bejelölt, és az ottani közös ismerőseink nagydarab bárpultos/sormunkás/eladó. Beszélgettünk, és azt írta, hogy jól megvan a barátnőjével, de ő nem tud egy lány mellett megmaradni, és ha akarok, találkozhatok vele, mert velem volt eddig a legjobb és én voltam eddig a legszebb barátnője (most hagyjuk, hogy ebben mennyi lehet a pedálozás). Azt is írta, hogy sajnálja, hogy anno bunkó volt (SMS-sben szakított, az utolsó hónapban elmondott minden karót nyelt kölyöknek, pedig csak gyáva volt bevallani, hogy másik lányért hagyott ott), de én olyan lány voltam, "aki mellett rosszul érezte volna magát, ha feljött volna öt kiló, szégyellte volna magát előttem részegen, másnaposan, vagy kocsiban szexelni vele az erdőben, akinek virágot kellett volna vinni, meg színházba vinni, meg magasröptű dolgokról beszélni, meg étterembe vinni, neki pedig olyan lány kellett, akivel lehet hajnalig bulizni, berúgni, és akit finnyáskodás nélkül magyaros nagyzabálásra vinni". Neki én túl "komoly, fegyelmezett, és jókislány" voltam, de ne is akarjak a barátnője lenni, mert azokat csak átveri és megcsalja, és azért csinált egy második profilt, hogy lányokat szedjen fel.
Esküszöm nem kamu.
Elég mélyen lehet a komplexusaiban.
Röviden tehát nem képes megtartani egy igényes, csinos, értelmes nőt, ezért olyanokat választ inkább, akik még őt is alulmúlják kinézetben, iskolázottságban, mert melelttük érzi magát valakinek, de közben csinos lányokkal szeretne dugni (de csak azt, mert megtartani már nem tudná őket), ezért kettős életet él.
Ne sajnáld az ilyen pasit, nem kár érte.
Nekem is volt hasonló kategóriás exem, aki rosszabb lányért dobott, mert elmondása szerint velem törődni kellett volna, nekem elvárásaim lettek volna, neki meg ahhoz nincs kedve.
Te a tetves PONTOT nem ismered?!
Mellesleg megtanulhatnál fogalmazni is, és megtisztelhetnél minket azzal, hogy nem ideböfögsz valami összevissza szöveget mindenféle tagolás híján.
Egyébként: az exed, mi közöd van hozzá?
Hát elég szar dolog amit művel, de azt is megértem, hogy veled se maradt sokáig. Tisztelem a versenysportolókat, de nem tudnék úgy élni, hogy sosem ehetünk egy jót, csak natúrtápot és a létező legíztelenebb párolt gumihúst. Még a diétám is változatosabb ennél.
Hozzád egy másik "sportaholic" való, akivel együtt lehettek merevek és sótlanok, "csak a cél, semmi szórakozás" módon. Neki meg egy másik olyan nő akivel zabálhatnak amíg tudnak és jól elszórakozzák az életet amíg el nem viszi őket valami elhízási szövődmény.
Nem is értem, hogy jöttetek ti össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!