Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elutasítás után még van rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutasítás után még van rá esély, hogy próbálkozik?

Figyelt kérdés

Ha testiségben elutasító voltam egy pasival,(még igen az elején járunk, kézfogásra gondolok itt), vagyis inkább ijedtnek mondanám, azzal teljesen elrontottam mindent? Beszélünk amúgy minden nap, van még rá esély, hogy próbálkozik ilyen szempontból?

Másfél évig nem tudtunk találkozni, mert a világ két felén voltunk, de minden nap beszéltünk. Előtte sem volt semmi köztünk, és a második találkozón az ölébe ültetett, és amikor megfogta a kezem, elhúztam.. Nem tudom miért tettem. Láttam, hogy rosszul esett neki. Remélem ilyen aprósággal nem rontottam el..

2015. máj. 16. 21:50
 1/6 To7ka ***** válasza:
85%

Ez biztos, hogy felnőtt párkapcsolat kategóriába kell tenni?:)

Legközelebb ha találkoztok Te fogd meg a kezét, és mosolyogj rá. Probléma megoldva. És ez nagyon tini!!!

2015. máj. 16. 21:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos felnőtt.. :D Többéves harc ez, aztán már türelmetlen az ember, ilyenkor minden apróság számít :) legalábbis nekem.
2015. máj. 16. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Minek utasítottál el egy kéz-megfogást? Hülye vagy? Nem megdugni akart egyből...

Te jó ég...

2015. máj. 16. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Múltkor elutasítottad, most kezdeményezz te vagy "biztasd".
2015. máj. 16. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Tehát az ölébe beleülsz, de a kezedet már nem foghatta meg. Hát oké. Valószínűleg próbálkozni fog, de csak olyképpen, hogy a péniszét a szádba teszi, de a kezedet nem próbálja megérinteni.
2015. máj. 17. 03:58
 6/6 Adri+ ***** válasza:
Szia! 3.társammal egyetértek!!Valamint levélben elmondtam,hogy mit érdemes tenned.Itt röviden annyit: Az álmaid pasiját szalaszthatod el,ha nem kezdeményezel.Egy rendes pasit ezzel tudod,hogy leégetsz a többi csaj előtt is?Rohadtul.. Inkább örüljél,hogy még jóhumorú is.Gyorsan cslekedjél,még lehet.
2015. máj. 17. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!