Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem próbálkozik, mert azt hiszi, nincs esélye.
Tegyem meg én az első lépést?
Figyelt kérdés
A fősulin van egy srác, akivel közös kurzusra járunk, mindig néz, odapillantgat szégyenlősen, ha beszélnünk kell, akkor zavarba jön. Azt mondta az osztálytársának, hogy nagyon szép lány vagyok, csak nem hiszi, hogy van esélye. Biztos azt hiszi, hogy nekem a nagydumások jönnek be vagy nem tudom. Nekem is szimpatikus, mert nagyon értelmesnek, kedvesnek tűnik. Nem tudom, hogy én tegyem-e meg az első lépést? Ez nem kellemetlen egy lánynak?
Hát...ne kezdeményezz,maximum csak barátilag elsősorban...
2014. nov. 5. 15:38
2/13 anonim válasza:
Nyugodtan megteheted az első lépést, hívd el kávézni vagy ilyesmi. :)
2014. nov. 5. 15:39
3/13 anonim válasza:
hát ha biztosan akarsz tőle valamit akkor tedd meg...mert sokan vannak akik megbánják, hogy nem léptek időben...lehet ő soha nem fog, mert azt hiszi esélye sincs, jön egy másik lány akit nem szeret annyira, de ő a "súlycsoportja" és te meg összejössz valaki mással aki mellett nem vagy boldog...így 2 boldogtalan pár lesz 1 boldog pár helyett...de lehet, hogy nem passzoltok egymáshoz, a puding próbája az evés...szerintem kezdeményezhetsz te...nem kell egyből a mély víz, hogy csók vagy simogatás...elég ha csak "jeleket küldesz" :) vagy "tök véletlen" az egyik barátja megtudja, hogy bejön neked és ugye gyorsan terjed az ilyen hír :P sok boldogságot :)
2014. nov. 5. 15:40
4/13 anonim válasza:
"Nem tudom, hogy én tegyem-e meg az első lépést? Ez nem kellemetlen egy lánynak?"
- mert egy félénk fiúnak nem ?
Ha akarsz valamit kezd el te. Énsem mennék oda, zavartak már el elégszer.
25f
5/13 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy tetszel neki. Ígyhát az lenne kellemetlen, hogyha egyikőtök se lépne és elszalasztjátok a lehetőséget. Én is mindig úgy voltam vele, hogy a fiú kezdeményezzen, de mivel ennyire bátortalan, menj oda te hozzá nyugodtan! :)
6/13 anonim válasza:
Azt, hogy neked mi kellemetlen, azt ne mi mondjuk már meg... Egyébként nyugodtan kezdeményezhetsz nála, nincs abban semmi. Inkább tedd meg te az első lépést, minthogy ne legyen a dologból semmi, pedig mindketten szeretnétek.
2014. nov. 5. 15:41
7/13 anonim válasza:
Tedd meg ta ha ő anyámasszonykatonája,ha mamlasz,nem férfi.Ha egy férfinek megtetszik egy csaj akkor is teper,hajt rá,hogy lecsapja a kezéről a másik fiunak. Nem hunyászkodik meg.
2014. nov. 5. 15:45
8/13 A kérdező kommentje:
Nyilván semmi bizarr dologra nem gondoltam, csak pl. megkérem, hogy segítsen valamiben. Lesz is egy projektem és ahhoz jól jönne segítség, ott pedig már tudnánk többet beszélgetni. Randira nem hívom el, ez a fiú dolga, szeretném magam nőnek érezni, akármi is lesz. Annyit tudok tenni, hogy kedves és érdeklődő leszek.
Azért tetszik, mert már idősebb, 25 körüli, nyugodt, mindenki szerint intelligens, kreatív. Eddig nem sok ilyen fiúval hozott össze a sors.
2014. nov. 5. 15:45
9/13 anonim válasza:
ha tanuláshoz kéred a segítségét, akkor csak elodázod a helyzet megoldását, mert ha nyuszi - márpedig az, és nem baj -, akkor ott sem mer kezdeményezni ... menj oda hozzá, és kérdezd meg:" Nem akarsz meghívni egy kávéra?" - részed lesz egy lapos beszélgetésben a kávézás során, mert még mindig nem fogja elhinni, hogy van esélye ... tehát mikor elköszöntök megkérdezed: "Mikor találkozunk legközelebb?" ... ebből már csak érteni fog
2014. nov. 5. 15:51
10/13 A kérdező kommentje:
Nem tanulás, hanem művészeti projekt és ott jó hangulatú szokott lenni a munka, ilyenkor lehet jobban megismerni a másikat. A zárkózottak is kinyílnak, mert baráti a légkör. Remélem, hogy ez hatásos lesz:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!