Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért nem próbálkozik, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem próbálkozik, mert azt hiszi, nincs esélye. Tegyem meg én az első lépést?

Figyelt kérdés

A fősulin van egy srác, akivel közös kurzusra járunk, mindig néz, odapillantgat szégyenlősen, ha beszélnünk kell, akkor zavarba jön. Azt mondta az osztálytársának, hogy nagyon szép lány vagyok, csak nem hiszi, hogy van esélye. Biztos azt hiszi, hogy nekem a nagydumások jönnek be vagy nem tudom. Nekem is szimpatikus, mert nagyon értelmesnek, kedvesnek tűnik. Nem tudom, hogy én tegyem-e meg az első lépést? Ez nem kellemetlen egy lánynak?

20L

2014. nov. 5. 15:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

elhivhatod pizzázni is vagy csak sétálni amig jó idő van, de érdeklődhetsz más után is

vagy keresd meg fészen és ott irj rá vagy csak lájkold vmi képét stb

2014. nov. 5. 15:59
 12/13 A kérdező kommentje:
Nincs fent fb-on, úgyhogy csak az élő ismerkedésre van lehetőség:) Ami persze jobb, mert látom, mire hogy reagál.
2014. nov. 5. 16:02
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 még egy jópont a srácnak
2014. nov. 5. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!