Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Egy nagyon kedves, de félénk és önbizalomhiányos srác próbálkozik nálam.

Figyelt kérdés

Igazság szerint rossz tapasztalatom van a kedves, félénk, önbizalomhiányos srácokkal.

Az exem is ilyen volt. Azt hittem, hogy egy kincset találtam. Nagyon aranyos, nagyon kedves volt. Mindig főzött vacsorát, remekül tudott főzni, ajándékokkal lepett meg, elmondta rendszeresen milyen szép vagyok, néha már nekem kellett leállítanom, mert néha már túl sok volt. Ha boltba mentünk NEKEM vásárolni, összevesztünk a pénztárnál, ki fizessen.

Étteremben (hónapokkal később) suttyomban fizette ki a számlát, amíg én mosdóban voltam.

Ő volt a gyakorlatias, talpraesett, én a művelt. Én nagyon értettem a közgazdaságtanhoz rendszeresen jártam versenyekre, OKTV, három nyelven beszélek, a Corvinusra készültem.

Ő nagyon rossz volt közgázból, de hogy én felvettem a tantárgyat, elkezdett utánaolvasni vagy elővenni a régi tankönyveit. Ha valamit nem tudtam vagy nem értettem ő kinevetett, hogy hogyan nem tudhatom, amikor ilyen "zseni" vagyok, és leült elmagyarázni.

Nem vagyok zseni, sem tökéletes, de akárhányszor valami hülyeséget mondtam, hetekig, hónapokig piszkált vele. De ha ő nem tudott valamit elintézte egy "ilyen hülyeségekkel én nem foglalkozom"-mal.

Továbbá nem szerette, ha a barátaimmal lógtam. A fiú barátaimat folyton szidta, kinevette őket, és kigúnyolta őket.

Szép lassan lerombolta az önbecsülésemet, nem tudom, hogy szándékosan-e.

A végén szakítottunk.

Nagyon tetszik ez a srác, ugyanoda járunk felsőoktatásba, de félek, rossz vége lesz, főleg hogy "riválisok" vagyunk.

2016. ápr. 19. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Jo. Akkor menj a yoloswag csavok utan
2016. ápr. 19. 19:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy "riválisok" lennétek. Minden pályán fontosak a kapcsolatok, egymást seg8tve pedig tanulni is könnyebb.

Annyit tudnék javasolni, hogy adj neki egy esélyt, ismerd meg jobban, és ha ugyanazt a viselkedést véled felfedezni, beszéld meg vele. Ha képes ezen túllendülni, akkor nincs gond. Lehet exeddel is megbeszélhető lett volna, csak nem álltál rá készen, hogy helyesen kezeld. Persze, az is lehet, hogy tényleg menthetetlen volt a dolog, a kérdésedből ez nem derült ki.

Szóval, egy esélyt megérdemel, nem ő az exed, ne vetítsd ki rá ok nélkül :)

2016. ápr. 19. 19:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

az eszedbe jutott, hogy a félénkségnek, és az okoskodó gúnyolódásnak nem feltétlen van köze egymáshoz?

Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy több nem jársz barna hajú sráccal, mert az exed is barna volt, de a végén lerombolta az önbizalmad

2016. ápr. 19. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Adj neki egy esélyt! Amíg nem ismered, addig nem ítélkezhetsz felette. Lehet hogy sokkal jobb fej mint az exed.
2016. ápr. 19. 20:04
 5/10 A kérdező kommentje:

A "riválist" azért írtam, mert ha esetleg én jobb lennék nála, jobb tanuló, jobb kilátásaim lennének, akkor féltékeny lenne, viszont ha neki menne jobban a szekér, ő lenne a jobb, akkor az orrom alá dörgölné.

Az okoskodó gúnyolódása abból fakadt, hogy önbizalomhiányos volt. Találkoztam emberekkel, akik "mérgezőnek" és nagyképűnek tűntek első látásra, de valójában nagyon alacsony önértékelésük volt.

2016. ápr. 19. 20:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Bár helyesen írni tudsz kérdező, - fogjuk rá - azonban ez a felfogás ami árad a leírásodból egy 12 éves gyerek értelmi szintjével vetekszik. Konkrétan ahogy, meg amiket leírsz.

Lehet magában kellene inkább hibákat keresned, többre mennél vele.

2016. ápr. 19. 20:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Minden felfogás kérdése. Nyilván lesz olyan, amiben te vagy a jobb, van, amiben te. Ilyenkor lehet korrepetálni a másikat egy kapcsolatban, a fizetséget pedig természetben fizetitek ki egymásnak ;) Látod, máris mennyivel jobbnak hamgzik így.

Ezért is írtam korábban, hogy talán te sem álltál készen annak idején. Próbálj építő jelleggel hozzáállni, és ha ő mutat romboló magatartást, azonnal beszéld meg vele, hogy ez nem jó így, és próbáljátok meg közösen másképp kezelni.

2016. ápr. 19. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:
hagyd a πb@ keress egy rosszfiút. az ellentétek vonzák egymást.
2016. ápr. 19. 20:08
 9/10 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy gyerekesnek tűnik amit írtam, de az a tapasztalatom, hogy az önbizalomhiányos emberek sokszor úgy kompenzálnak, hogy a környezetüket, ismerőseiket kritizálják, piszkálják.

Nem vagyok különösebben szép, se okos, se különleges, de voltak irigyeim a tanulmányaim, az otthon kapott anyagi és lelki támogatás miatt.

Eleve egy érzékeny alkat vagyok, és sosem bírtam az irigységből fakadó kommenteket, sem az én irányomban, sem egy másik ember irányába.

2016. ápr. 19. 20:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
ha már ide kiírtad akkor muszáj lesz bírjad a kritikát :D itt nagyon sok a keserű önbizalomhiányos példány,itt mindenki rug-harap.
2016. ápr. 19. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!