Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért hiszi azt, hogy teljesen normális az, ha 14-16 éves kislányoknál próbálkozik?
Bocsánatot kérek ha rossz kategóriába írtam.
26/F
Mert, ha valaki már testileg elég érett, akkor a szexhez is elég érett... Na, ez úgy hülyeség, ahogy van! A szexhez lelkileg is érettnek kell lenni, nem csak testileg, szellemileg, egy ilyen fiatal kamasz pedig nem a lelki érettségéről híres és sajnos sokan nem gondolnak a következményekre, vagy éppenséggel magasról lesz@rják.
Na most jöhet a lepontozás.
#1, Köszönöm a válaszod!
Egyébként nyílván azoknak az embereknek is kíváncsi vagyok a véleményükre, akik ezt teljesen normálisnak tartják.
Kérdező te komolyan azt gondolod, hogy aki 30-40-50 éves létére 14 éves lánykákat dug meg, az ide fog jönni és el fogja magyarázni neked, hogy miért szereti magáévá tenni egy fiatal, éppen csak ivaréretté vált lánykának a testét? Szerinted kiselőadást fog neked tartani arról, hogy miért imádja ahogyan a bakfis lányka még gyermeki illatába keveredik a bimbózó szexualitásának a friss szaga? Azt gondolod, hogy elmeséli neked, hogy miért imádja meglátni a lányka szemében az élvezet először éledő szikráját, érezni a tisztaságát és az érintetlenségét?
Neeem... Nem fog idejönni senki ezt elmondani neked kérdező. :D Nem fogja a szexuális bűnöző felvállalni a mocskos vágyait, hogy lepontozzák és adott esetben elkapják. ;)
Utolsó, ezt most vagy azért írtad, mert közéjük tartozol, vagy azért, mert így gondolod.
Ha az előbbi, akkor felőlem privátban is leírhatod.
Azért írtam így, mert a témában nem fogsz találni objektív és őszinte kommunikációt kérdező. Túl sok az érzelem, ami elhomályosítja a józanságot, különösen most, hogy a MeToo hatására rengetegen megütötték a bokájukat. Nem fogja senki leírni neked, hogy miért a kislányokra megy rá az érett nők helyett, erre hiába vársz.
Ami engem illet, én az alacsony lányokat szeretem, a feleségem 149 centi magas. Igaz, el lehet még most is sütni 14 évesnek, de azért ő mégiscsak 34 éves már! :D
11 éve vagyunk együtt, jómagam 37 vagyok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Itt van pár ember, akivel nyugodtan elbeszélgethetsz amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!