Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az ilyen nők találnak meg engem társkeresőn?

Figyelt kérdés

Felregisztráltam ismét társkeresőkre köztük van a bumble, sweet meet meg az evermatch is hát ezek említésre sem méltóak. Elsőn vissza sem írt senki 1 hónap alatt sem, sőt a másik 2-őn sem de azokon minden mozdulatért hirdetéseket kell megnézni. Lényegre térek. A tinderről és a badooról lenne szó. Kezdem a tinderrel, a tinderem nekem olyan hogy fél alakos a profilképem és eddig csak 2 match jött össze onnan. Egyik lányra ráírtam azóta sem írt vissza még instagramon sem, a másikkal meg beszélgettünk pár napig és utána tudtam meg amikor a lényegre tértem hogy nem voltam neki szimpatikus. Csak a randi lehetőségét kellett felajánlanom és egyből kiugrasztottam a nyulat a bokorból. :D Most jön a badoo, a badoon is ugyanolyan a profilképem mint tinderen de itt lényegesen jobbak az esélyeim, itt több úgymond match jött össze csak a legtöbb az mind távoli lányokkal, olyan nőkkel akiknek már gyerekeik vannak (azt halkan megjegyzem hogy már 20-22 évesen is több gyermek) meg az olyanok akik kapcsolatban vannak. Távoliakat meg akiknek gyerekeik vannak azt még megértem, de hogy olyan nők is fent vannak ezen az oldalon ami tudtommal társkereső oldal akkor nem értem hogy mit keresnek fent kapcsolatban levő nők. Haverjaimnak meg is mondtam hogy ezek a nők felcserélték a sorrendet, gondolom a jelenlegi partnerükkel már nem olyan jó a viszonyuk vagy csak unatkoznak vele. Leírom az én ideális sorrendemet amit kellene ilyenkor alkalmazni. Ha van valakid és társkereső oldalon szeretnél újat keresni akkor először a jelenlegi partnerrel szakítani kellene és utána újat keresni, a másik meg ne csak unatkozásra használják sokan meg egó növelésre mert én meg az ilyenek miatt szenvedek feleslegesen pedig nekem tényleg komoly szándékaim lennének. Az ilyenek miatt van baj a társkereső oldalakkal és igazából nem is a társkereső oldalak lennének a rosszak.

Amúgy rólam azt érdemes tudni hogy nem vagyok egy top modell kinézetű férfi és gondolom ezért is vannak az ilyen oldalakon nehézségeim. Én egy 21 éves srác vagyok aki sajnos alacsony. 165-170 cm a magasságom viszont a súlyommal ami 70 kg azzal megvagyok elégedve. Dolgozok is igaz nem a legjobban fizető munkahelyen de szeretem csinálni amit csinálok. Van végzettségem is. Szerintetek mi lehet velem a probléma? Van egy sejtésem hogy rosszul nyitok a nőknek társkeresőn de a másik nagy probléma az az alacsonyságom lehet. Amúgy szoktam hasprésezni és súlyzózni is úgyhogy igazából annyira rosszul nem nézek ki. Ha nem lennék ilyen alacsony akkor jobban megfelelnék magamnak de én így is jó vagyok magamnak. Meg a normális nők nem azt fogják nézni hogy mennyire alacsony vagyok, hanem a szándékot meg a belsőt.

2021. máj. 23. 07:05
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
84%
Figyelj egyetértek veled és nem is veled van a gond hanem a társkeresőkkel az egy hús piac a pénz kell meg a kinézet illetve csak kihasználják az embert. Én fogtam és letöröltem magam nincs értelme csak idegesebb lettem. Pedig én fiatal lány vagyok még és látod nekem sem jön össze. Szószerint annyi hülye van hogy oda van írva hány éves vagyok és megkérdezik. Nem is érdekli őket ilyen oldalakon nem szabad ismerkedni. Majd ahogyan az élet sodor egy idő után úgy is összesodor valakivel. Mert kevés az az ember manapság aki örökké egyedülláló.
2021. aug. 11. 09:49
 42/59 anonim ***** válasza:
46%

"másokkal összejönnek a csajok engem meg le sem f.snak azon meg meglátszanak az igények hogy manapság mire van igény."

Pontosan. Nem rad. Es ez nem feltetlenul a nok hibaja..

2021. aug. 11. 12:25
 43/59 A kérdező kommentje:
41-es teljesen egyetértek veled. Én is letöröltem magam mert meguntam a badoot és társait. Egyedül csak a facebook társkeresőn vagyok fent de hamarosan onnan is letörlöm magam. Randiztam már onnan egy csajjal csak nem jöttünk be egymásnak a randi után pár nappal derült ki hogy nem működik a kémia. Ha gondolod ismerkedhetünk! :)
2021. aug. 11. 14:06
 44/59 A kérdező kommentje:
42-es. Hát ez a társadalom úgy ahogy van szar és valamilyen szinten tényleg nem csak a nők hibája hanem az enyém is hogy én nem úgy öltözködök ahogyan a legtöbb férfitársam tesi ezt a mai fos divatnak megfelelően!!
2021. aug. 11. 14:07
 45/59 anonim ***** válasza:
85%
Manapság nem hogy a társkeresőn hanem a való életben is kevés az esély az ismerkedésre. Elmész bulizni Mivan? Oda sem jönnek hozzád, ha oda jön is Mire kellesz? Arra hogy lefeküdjön veled aztán ott menőznek meg lebegtetik a pénzüket hogy lányokkal lefeküdjön szánalom. A buszmegállóba meg hogy mész oda egy vadidegenhez akiről az sem tudod ki az és lehet van párja. Szóval lényegében ehez szerencse kell valakinek össze jön valakinek nem ennyi el kell fogadni. Van aki egész életébe keresi és mégsem találja, van aki egy szempillantás és megismerkednek. Egyébként nem csodálkozom a társkereső az Dugó partner kereső meg a perverzek tárháza. A kép csalhat nem biztos hogy úgy néz ki valaki nem is magát mutassa hanem áll profilal megy fel írhat bármit írni meg hazudni bárki tud aztán lehet a sittet is megjárta meg azóta is körözi a rendőrség közben meg neked perpillanat azt írja hogy milyen rendes ember mert nem tudhatod ugye neten írja eltűnhet letilthat.De igazából egy kapcsolatot is megnézel mivel jár azt sem tudhatod egy idő után lehet bármi megcsalhat, balesetet szenvedhet, bekattanhat. Semmit nem lehet előre tudni az ember is változik egy idő után az elején szép és jó minden persze,mikor eltelik már pár év akkor derül ki igazán ki is valójában. Nyitott szemmel kell járni aztán előbb utóbb össze sodródsz valakivel hidd el megéri várni mint hogy a leírtak alapján foglalkozz a sok primitív emberrel. Ne görcsölj rá annyi a lényeg akkor csak annál rosszabb.
2021. aug. 11. 16:23
 46/59 anonim ***** válasza:
100%
41: Igen, csak gondolom te erre a válaszodra is kaptál 15 privátot a "fiatal lány vagyok" miatt :D
2021. aug. 11. 16:30
 47/59 A kérdező kommentje:
45 te frankón leírtad a lényeget! Ismerkedni manapság tényleg nehéz és szerencse kell hozzá.
2021. aug. 11. 18:30
 48/59 anonim ***** válasza:
74%
Fuu gyerekek én holnap talizok netről egy fullos szőke fitness csajjal de már most fosok....úgy belém fog rúgni mint a szar már bánom hogy elfogadtam az időpontot. Valahogy nem szimpi a csaj, nem az én világom.:)
2021. aug. 11. 22:56
 49/59 A kérdező kommentje:
48-as próbáld meg! Nekem sem volt a csaj a legszimpatikusabb mégis randiztam vele és utólag derült ki hogy ez nem működne hosszabb távon. Veszíteni valód nincs!
2021. szept. 4. 08:52
 50/59 anonim ***** válasza:
100%
5-ös te is még naív vagy. A tinder es a badoo nem egy olyan oldal ahol leellenorzik a becsuletesseget. A tinderen meseltek itt tobben hogy van boven kamu profil a badoo-rol meg tudom kozvetetten hogy komoly kapcsolatot keresore is ugyanugy racuppan az is aki csak szexet akar es ezt zsinorba eljatszak nem erdekli oket hogy milyen lelki nehezseget okoznak annak aki komolyan tarsat keres es batran ujra probalkozik egy-egy ilyen csalodas utan jelezve annak a hulyenek hogy csak komolyat keres es utana dunszt hulyenek probaljak nezni. Sot olyat is olvastam hogy mind a ferj mind a feleseg is regisztralt titokban tarskereso oldalra es a gep egymasnak dobta oket igy tudta meg a feleseg hogy a ferje is tarskeresozik. De az a feleseg kifogotz szeretore utazo hazas embereket is a tarskereson.
2021. szept. 5. 09:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!