Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az ilyen nők találnak meg engem társkeresőn?

Figyelt kérdés

Felregisztráltam ismét társkeresőkre köztük van a bumble, sweet meet meg az evermatch is hát ezek említésre sem méltóak. Elsőn vissza sem írt senki 1 hónap alatt sem, sőt a másik 2-őn sem de azokon minden mozdulatért hirdetéseket kell megnézni. Lényegre térek. A tinderről és a badooról lenne szó. Kezdem a tinderrel, a tinderem nekem olyan hogy fél alakos a profilképem és eddig csak 2 match jött össze onnan. Egyik lányra ráírtam azóta sem írt vissza még instagramon sem, a másikkal meg beszélgettünk pár napig és utána tudtam meg amikor a lényegre tértem hogy nem voltam neki szimpatikus. Csak a randi lehetőségét kellett felajánlanom és egyből kiugrasztottam a nyulat a bokorból. :D Most jön a badoo, a badoon is ugyanolyan a profilképem mint tinderen de itt lényegesen jobbak az esélyeim, itt több úgymond match jött össze csak a legtöbb az mind távoli lányokkal, olyan nőkkel akiknek már gyerekeik vannak (azt halkan megjegyzem hogy már 20-22 évesen is több gyermek) meg az olyanok akik kapcsolatban vannak. Távoliakat meg akiknek gyerekeik vannak azt még megértem, de hogy olyan nők is fent vannak ezen az oldalon ami tudtommal társkereső oldal akkor nem értem hogy mit keresnek fent kapcsolatban levő nők. Haverjaimnak meg is mondtam hogy ezek a nők felcserélték a sorrendet, gondolom a jelenlegi partnerükkel már nem olyan jó a viszonyuk vagy csak unatkoznak vele. Leírom az én ideális sorrendemet amit kellene ilyenkor alkalmazni. Ha van valakid és társkereső oldalon szeretnél újat keresni akkor először a jelenlegi partnerrel szakítani kellene és utána újat keresni, a másik meg ne csak unatkozásra használják sokan meg egó növelésre mert én meg az ilyenek miatt szenvedek feleslegesen pedig nekem tényleg komoly szándékaim lennének. Az ilyenek miatt van baj a társkereső oldalakkal és igazából nem is a társkereső oldalak lennének a rosszak.

Amúgy rólam azt érdemes tudni hogy nem vagyok egy top modell kinézetű férfi és gondolom ezért is vannak az ilyen oldalakon nehézségeim. Én egy 21 éves srác vagyok aki sajnos alacsony. 165-170 cm a magasságom viszont a súlyommal ami 70 kg azzal megvagyok elégedve. Dolgozok is igaz nem a legjobban fizető munkahelyen de szeretem csinálni amit csinálok. Van végzettségem is. Szerintetek mi lehet velem a probléma? Van egy sejtésem hogy rosszul nyitok a nőknek társkeresőn de a másik nagy probléma az az alacsonyságom lehet. Amúgy szoktam hasprésezni és súlyzózni is úgyhogy igazából annyira rosszul nem nézek ki. Ha nem lennék ilyen alacsony akkor jobban megfelelnék magamnak de én így is jó vagyok magamnak. Meg a normális nők nem azt fogják nézni hogy mennyire alacsony vagyok, hanem a szándékot meg a belsőt.

2021. máj. 23. 07:05
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
86%
20: Szerintem legtöbb ember pont azért választja a netes ismerkedést, mert élőben alig, vagy semmilyen lehetősége nincs ismerkedésre. (férfias szakma, férfias hobbik, néhány száz fős "alvó" település, stb.)
2021. júl. 3. 13:46
 22/59 anonim ***** válasza:
81%
21# Szerintem egyszerűbb változtatni a hobbin, hogy minél több embert ismerj meg, akiken keresztül lesz lehetőséged más emberekkel, lányokkal is beszelgetni. Én is kis városban nőttem fel, emberek többségének volt párja, de még a mellettünk lévő falukban is. Sokan ott rontják el, hogy nincs semmilyen szociális életük, reggel elmennek dolgozni, este hazajönnek, netezés, kockulás, hétvégén pedig esetleg egy hobbi saját magával. Ilyen életvitellel nagyon nehéz becsajozni, nem szabad a táskeresőtől várni a csodát, mert a hónapokon át tartó sikertelenség könnyedén depressziót szül.
2021. júl. 3. 15:18
 23/59 anonim ***** válasza:
28%

Utolsó nagyon jól látja a dolgokat, én felfedeztem egy olyan szuper helyet legjobb nőkkel van tele és csak egy kutya kell hozzá és roppant könnyű ott ismerkedni!

És most ne gondoljatok nagy dolgokra csak szimplán elkezdünk beszélgetni a kutyákról

De olyan nők hogy végetek lenne ha meg látnátok őket!

31F

2021. júl. 3. 15:44
 24/59 A kérdező kommentje:
2-3 hete majdnem összejött egy találkozó Jászberényben de a csaj mielőtt beértem a buszállomásra akkor írta le hogy ma nem alkalmas egyből levágtam hogy ez mással kavar de ez csak gondolat volt akkor és ahogyan beszélgettünk tovább na tesség igazam is lett, de a legszörnyűbb ami miatt csúnyán ki is oszthattam volna jogosan az volt hogy 2 napja volt kiszemeltje de nekem cseszett szólni és még ajándékot is vettem neki de így sajnos potyára, azzal ha találnak valaki mást nincs baj de szóljanak időben még jó hogy annyira nem éltem bele magam és számítottam is rá hogy lehet az utolsó percekben vagy napokban lép vissza itt gyakorin olvastam ezzel kapcsolatban dolgokat, de amúgy a csaj sem volt annyira szép meg az esetem de a semminél több lett volna, na én az ilyenek meg az ehhez hasonlók miatt nem nagyon csípem már a nőket képesek így felültetni valakit és még arra sem képesek hogy időben szóljanak, ezek miatt van meg a véleményem róluk és sajnos nem pozitív, nagyon pozitív véleményem már nincsen, az meg végképp undorító hogy ráírok egy csajra nekem vissza sem ír meg bunkózik aztán 1 hónnappal később mást meg ölelget és stb, olyan is volt hogy pár napja bejelölt egy csaj és írogattunk de olyan bunkó volt hogy őt kiosztottam és letiltottam mindenhonnan. Némelyik lányokra ráférne egy kis túra az arab férfiaknál azok nevelnének beléjük tiszteletet!!
2021. júl. 3. 16:50
 25/59 A kérdező kommentje:

[link] 3:00-7:00 ig nézzétek itt aztán kivesézi az egyenjogúságot hogy hogyan működik és megkérdőlejezi ha egyenjogúságról beszélünk akkor miért nem lehet a nőkkel ezt és azt csinálni. Bár a teljes videót ajánlom megtekintésre!

Mondjuk ha egy férfi ilyeneket beszél akkor az már= nő gyűlölet. Férfi gyűlöletről még nem hallottam. Ez olyan mint a rasszizmus! Olyat hallottam hogy a Magyar utálja a cigányt, de hogy némelyik cigány hogy beszél a Magyarral azt nem nagyon hangoztatják és nem is lehet sokat hallani. Ilyen a férfi gyűlölet is mi férfiak ezt miért nem mondogassuk ha mondanak rólunk valami olyat ami nem túlzottan előnyös? Most linkelek durvább videót azt nézzétek végig ott a csávó durva hangnemben fog beszélni trágár kifejezésekkel de attól még részben vagy teljesen igaza van!

[link] Itt "red angel" kommentelő aki nő ráadásul anyuka neki természetesen könnyű írogatni nőként hogy a nők nem ilyenek, ő magából kiindulva lehet nem olyan de a nők 80-90% sajna igen, red angel a maradék 10-20%-hoz tartozik ami sajnos nagyon kevés! Legtöbb nő a pénzre, kinézetre és a hírnévre megy! Tisztelet a kivételnek!

2021. júl. 3. 17:12
 26/59 anonim ***** válasza:
44%
Nagy figura lehetsz te is 😂😂😂😂besírtam.... buszállomás ,ajándékot vettem neki..... te jó ég eléggé valami lúzer figura lehetsz már ne haragudj. Azért mert te nem értesz a nők nyelvén, még nem biztos hogy ők a parasztok.
2021. júl. 3. 17:32
 27/59 anonim ***** válasza:
50%
26: Azt akarod mondani, hogy ha kocsi van a segged alatt, akkor érted csak a nők nyelvét, mert busszal járni cink? Te sem panaszkodhatsz értelem téren.
2021. júl. 3. 18:01
 28/59 anonim ***** válasza:
42%
Akkor buszozz, csajozz tedd amit akarsz😂😂
2021. júl. 3. 18:20
 29/59 anonim ***** válasza:
27%

Ne keverd a szart haver, ne mosd össze a kettőt.

Nem a busszal van baj, hanem hogy itt puffog a hülyeségén.

2021. júl. 3. 18:21
 30/59 A kérdező kommentje:
Ez a 26. válaszoló pont olyan mint a nők, lehet üres kézzel lamborghini, ferrári vagy bugatti autóval gördülnék oda hozzájuk az biztos siker lenne, az meg hogy lúzernek nevezel miközben nem is ismersz az meg téged minősít le hiába engem szerettél volna. :) Hát a nők meg olyanok hogy Isten ments hogy az ő nyelvükön értsek meg olyan legyek mint ők. :D Amúgy meg hatalmas figura vagyok csak egy picit alacsony növésű, de 73 kg vagyok edzek stb 73 kg ból vagy 40 kg vagy 50 kg az izom ;) :D
2021. júl. 3. 18:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!