Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi magányos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi magányos, társkereső ember? Olyan mintha nem találnának egymásra, mindenki csak keresgél.

Figyelt kérdés
Nézem az ismerkedés kategóriát. Szinte minden kérdés arról szól,hogy ismerkedne, barátkozna, beszélgetne. Nézem a felnőtt párkapcsolatot, huszontól negyvenig keresnek párt sokan. Olyan mintha ez a szál párhuzamosan futna és nem találnának egymásra az emberek.
2020. okt. 16. 09:41
A kérdező szavazást indított:
eltérőek az igények
nem keresnek komoly kapcsolatot
a lakhelyük közelében nem találnak
koruk miatt nem találnak
csak alkalmi kapcsolatot keresnek és gyorsan túllépnek rajta
34 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Ez azért van , mert egyenlőtlen a világ valakinek sok jut van akinek kevés
2020. okt. 16. 09:47
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Hát nem tudom, én sok lánnyal próbáltam itt ismerkedni az évek során, de azt vettem észre, hogy semmi nem jó. Ha sokáig leveleztek, akkor rád unnak, ha kicsit gyorsítani akarod a tempót, akkor lelépnek. Némelyiket udvari bolondként kellene szórakoztatnod, a másik meg attól is betojik, hogy megkérdezed, melyik megyébe való. De persze még azok is eltűnnek, akik előtte nagy bőszen állították magukról, hogy ők nem olyanok. Itt a legtöbb ember vagy kamus, vagy gyáva, nem akarnak kilépni az anonimitásból, csak akkor meg nem értem, hogy mégis hogyan akarnak ismerkedni.
2020. okt. 16. 09:47
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Mert van Internet,s tudsz róluk. Azelőtt is voltak magányosak, de csak alig tudtak róluk.
2020. okt. 16. 09:50
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Nekem az a tapasztalatom a férfiakkal, hogy ők csak kötetlenül dugnának, bármi felelősségvállalás nélkül. Illetve érzelmileg valami nem stimmel velük. Korai gyerekkori sérülés, átverték őket az előző nők..stb
2020. okt. 16. 10:07
 5/11 anonim ***** válasza:
74%

Nőkkel azt tapasztalom, hogy körülbelül semmi sem elég jó nekik. Ha le is állnak valakivel folyamatosan azt nézik hogy hátha jön egy jobb. Ha jön egy jobbnak tűnő, akkor dobják az előzőt, aztán gyakran pofára esnek, de változatlanul folytatják, ugyanúgy.

Emellett el vannak szállva maguktól nagyon mert Facebookon, instán, tinderen sok lájkot kapnak legalábbis azt hiszik. Ezért használja a sok nő a társkeresőket, Facebook csoportokat, vagy akár a saját idővonalát, ego tuningoló, ún. "kúrólájk" gyűjtésre.

Na még az is így erősen negatív dolog amit látnak a médiában, a sztárok celebek, face-insta fake cukormázas-tökéletesnek látszó életek, és az hogy az sugallják nekik hogy nekik minden JÁR.

Emellett nagy probléma még a csonka család miatti durva kisebbségi komplexus, amiatt úgy érzik bizonyítaniuk kell meg kell mutatni hogy ők milyen erősek. Ennek az eredménye pedig a karrierizmus, ami MINDEN előtt-fölött áll nekik.

Ezek miatt nagyon sok nő fél az elköteleződéstől is, amitől egyébként sok férfi is.

Na meg manapság ugye látszat a lényeg, pár nagykan mindig élteti a nőket, azok újra és újra bedőlnek, és egyre bizalmatlanabbak lesznek.

2020. okt. 16. 10:46
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

5

ott a pont. Ha 1 dolog nem tetszik neki rajtad, már megy is tovább. 1 rossz szó, 1 dolog, amiben eltér a véleményed, megy is tovább. sorolhatnám, de nem fogom, mert így is le leszek pontozva.

Pasi vagyok. Nem akarok mindenkit megdugni, mindenkinél bepróbálkozni, mint a veszett egér. Hosszú távú, normális kapcsolatot keresek, de egyre kevésbé látom, hogy ez teljesülni fog.

2020. okt. 16. 12:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek olyan közösségi programok, ahol a szűk lakóhelyed ismerkedhet. Régen legalább aratási munkák során beszélt egymással a falu és óhatatlanul is megismerted a másikat. Ma mi van? Mehetsz 30évesen a 16 évesekhez bulikba, meg a 99% férfi informatikusi munkaköröddel a melóban csajozni? Nincsenek jó kilátások.
2020. okt. 16. 16:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Na mi van, valamelyik no magara ismert, hogy tenyleg ha nem felelsz meg neki 100% ig mar megy is tovabb?:D

Pedig igy van

2020. okt. 16. 17:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Nos, ezzel nincs semmi baj, ha ésszerűek az igények. Ha valaki nem kell nekem mert rossz a helyesírása, vagy férfiatlan, töketlen, akkor az az én döntésem. Voltam házas, ő mindenestül kellett, pedig sem külsőre, sem belsőre nem volt egy főnyeremény. Azt az embert keresem, aki mindenestül kell a hibáival együtt, nem a tökéleteset.
2020. okt. 16. 17:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#4: Sajnos sokszor még a normális közeledést sem értékelik a nők, itt meg főleg nem. Az elmúlt években én is rengeteg olyan lánnyal beszélgettem itt, aki nyafogott, hogy rájuk soha senki nem figyel fel, irántuk nem érdeklődnek a férfiak stb. Teljesen normális hangnemben beszélgettem velük, érdeklődtem, nem küldtem nekik képet a farkamról, és nem is úgy kezdtem a dolgot, hogy "szia, mizu, dugunk?". Kitalálhatod, hánnyal jutottunk el legalább a találkozásig. Ha a nullára tippelsz, akkor közel jársz az igazsághoz. És mindezt úgy, hogy ők azt hangoztatták, hogy nem tűnnek el, és hogy nekik nincsenek nagy igényeik, elég egy átlagos, rendes srác. Nem tudom, mi pluszt lehet még tenni, de nekem már nagyon elegem van ebből.
2020. okt. 16. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!