Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az ilyen nők találnak meg engem társkeresőn?
Felregisztráltam ismét társkeresőkre köztük van a bumble, sweet meet meg az evermatch is hát ezek említésre sem méltóak. Elsőn vissza sem írt senki 1 hónap alatt sem, sőt a másik 2-őn sem de azokon minden mozdulatért hirdetéseket kell megnézni. Lényegre térek. A tinderről és a badooról lenne szó. Kezdem a tinderrel, a tinderem nekem olyan hogy fél alakos a profilképem és eddig csak 2 match jött össze onnan. Egyik lányra ráírtam azóta sem írt vissza még instagramon sem, a másikkal meg beszélgettünk pár napig és utána tudtam meg amikor a lényegre tértem hogy nem voltam neki szimpatikus. Csak a randi lehetőségét kellett felajánlanom és egyből kiugrasztottam a nyulat a bokorból. :D Most jön a badoo, a badoon is ugyanolyan a profilképem mint tinderen de itt lényegesen jobbak az esélyeim, itt több úgymond match jött össze csak a legtöbb az mind távoli lányokkal, olyan nőkkel akiknek már gyerekeik vannak (azt halkan megjegyzem hogy már 20-22 évesen is több gyermek) meg az olyanok akik kapcsolatban vannak. Távoliakat meg akiknek gyerekeik vannak azt még megértem, de hogy olyan nők is fent vannak ezen az oldalon ami tudtommal társkereső oldal akkor nem értem hogy mit keresnek fent kapcsolatban levő nők. Haverjaimnak meg is mondtam hogy ezek a nők felcserélték a sorrendet, gondolom a jelenlegi partnerükkel már nem olyan jó a viszonyuk vagy csak unatkoznak vele. Leírom az én ideális sorrendemet amit kellene ilyenkor alkalmazni. Ha van valakid és társkereső oldalon szeretnél újat keresni akkor először a jelenlegi partnerrel szakítani kellene és utána újat keresni, a másik meg ne csak unatkozásra használják sokan meg egó növelésre mert én meg az ilyenek miatt szenvedek feleslegesen pedig nekem tényleg komoly szándékaim lennének. Az ilyenek miatt van baj a társkereső oldalakkal és igazából nem is a társkereső oldalak lennének a rosszak.
Amúgy rólam azt érdemes tudni hogy nem vagyok egy top modell kinézetű férfi és gondolom ezért is vannak az ilyen oldalakon nehézségeim. Én egy 21 éves srác vagyok aki sajnos alacsony. 165-170 cm a magasságom viszont a súlyommal ami 70 kg azzal megvagyok elégedve. Dolgozok is igaz nem a legjobban fizető munkahelyen de szeretem csinálni amit csinálok. Van végzettségem is. Szerintetek mi lehet velem a probléma? Van egy sejtésem hogy rosszul nyitok a nőknek társkeresőn de a másik nagy probléma az az alacsonyságom lehet. Amúgy szoktam hasprésezni és súlyzózni is úgyhogy igazából annyira rosszul nem nézek ki. Ha nem lennék ilyen alacsony akkor jobban megfelelnék magamnak de én így is jó vagyok magamnak. Meg a normális nők nem azt fogják nézni hogy mennyire alacsony vagyok, hanem a szándékot meg a belsőt.
A társkeresőkön a legtöbb jó nő indázik. Egyik indába kapaszkodik, amíg a másik nem tart, addig nem engedi el. Ezek nem bírnak faszi nélkül élni, nem engedi az önbecsülésük, vagy az egzisztenciájuk. Főleg a gyerekesek.
Te még jó helyzetben vagy, hiába vagy alacsonyabb az átlagnál, még fiatal vagy. Egy negyvenesnek már nehezebb a dolga. Fiatal lányokhoz már nincs türelme, 40+ már kvára nem hoz lázba a fesztiválozás, nem pazarlod a drága időd arra, hogy olyan helyeken lődörögj, ahol a kiscsaj meg tudja mutatni az új ruciját. Lehet, hogy a füredi sétányon korzózva amíg a nő azt vizslatja, hogy melyik a legbulisabb beülős hely, te a parton azt keresed, honnan lehet legjobban keszegezni. :D
A 30-as nő már gyereket akar mindenképpen, és ha a faszi már egy előző házasságban végigcsinálta a babázós korszakot párszor, nem biztos, hogy újra akarja csinálni.
Én a helyedben 22-25 éves gyerekessel semmiképp nem kezdenék. Nagy eséllyel te leszel az, akinek az apának kellett volna lennie, de nem ütötte meg a mércét. És attól még az apa ott lesz, ha akkor nem is, a gyerek 18 éves koráig bármikor felbukkanhat. Ha nagy volt a lamúr egykoron, még egy kósza dugás is előfordulhat ilyenkor a tudtod nélkül.
30 fölött már lecsillapodnak a gyerekesek is, akkor már kevésbé veszélyes, de mivel fiatal vagy, miért lenne ez neked jó?
#3 tehát akkor mégsem probléma hogy távoliak.
Az adatlapon nem látszódott hogy van gyerekük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!