Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alacsony férfi hogyan tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony férfi hogyan tud kompenzálni?

Figyelt kérdés
173 cm magas vagyok, az a tapasztalatom sajnos, hogy ezzel a "magassággal" labdába sem lehet rúgni. Mivel lehet mégis elérni, hogy észrevegyenek a nők?
2021. máj. 22. 19:52
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

"Hol ismerkedsz? Bevallom őszintén, én ha társkeresőn látnám, hogy 173 centi vagy, lehetnél akármilyen helyes, balra mennél. Velem egymagas vagy és én szeretem, ha legalább egy kicsivel magasabb a férfi nálam..."

Társkeresőket én már leszarom. Élőben próbálok ismerkedni, szóba elegyedni csajokkal. Pl. most kerültem új munkahelyre, van ott egy csaj, akihez odamentem beszélgetni, de 0 érdeklődést mutatott. Aztán ma bevásárlás közben találkoztam vele az áruházban, ott volt a csávója, aki tőlem vagy másfél-két fejjel magasabb. Mondjuk azt nem tudtam, hogy van kapcsolata a csajnak. Kár, hogy élőben nincs valami egyértelmű külső jele, ha valaki kapcsolatban van(mint pl. a házasoknál a gyűrű), csak azért, hogy tudni lehessen, érdemes-e energiát áldozni az adott illetőre. Interneten annyival könnyebb, hogy társkeresőn általában egyedülálló emberek vannak, de azzal meg nincs jó tapasztalat.

2021. máj. 22. 23:00
 22/28 anonim ***** válasza:
58%

De akkor a kolléganőd sem azért nem jött össze, mert alacsony vagy. Azért, mert párja van.

Én sem azért jöttem össze a párommal, mert 190 centis. Hanem mert ő fogott meg, én meg őt. Ilyen egyszerű.

2021. máj. 22. 23:07
 23/28 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk úgy, hogy lexarja a magasságát, és van töke, hogy odamenjen egy nőhöz.
2021. máj. 22. 23:16
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon sok pénzzel, gazdagsággal.
2021. máj. 22. 23:35
 25/28 anonim ***** válasza:
83%

Én 183 vagyok, emiatt sose volt gond a magasság a csajozásnál.

De elképesztő, hogy a sok kis minicsaj (165 cm alatt) is 180 cm pluszos fiút akar...

Az ilyen alacsony csajok keresgéljenek 170 cm-ig.

Én is válogatok magasság alapján, nekem nem tetszenek az alacsony lányok, 170 felett tetszenek igazán, főleg pedig a velem egymagasak. Utasítottam már el lányt azért, mert túl alacsony volt. Ez van.

2021. máj. 23. 01:16
 26/28 anonim ***** válasza:
Kerdes mennyire alacsony az aki a magyar atlagmagassaghoz kepest 3 centivel van elmaradva, es az összes jobb nike sportcipo talpa kb 4-5 cm vastag...
2021. máj. 23. 08:12
 27/28 anonim ***** válasza:
43%

175 cm vagyok, a magyar átlag férfimagasságomat elérem, de a velem egykorú fiúk átlagos magasságát már nem. Az kb. 180 cm.

De úgysem tudunk ezzel mit tenni. Úgy vagyok vele, hogy a legtöbb lány 160 és 172 cm körül mozog, ha a 175 cm egy pl 168 cm magas lánynak nem elég, akkor ott nem a magassággal van baj, az csak egy gyenge kifogás.

21F

2021. máj. 23. 09:21
 28/28 anonim ***** válasza:

Mindenhova leirom...

191 vagyok. Soha a budos eletben nem jott oda hozzam no. Nem kezdemenyezett es annak orulok, ha az utcan nem sutik le a fejuket.

Rohadtul nem tesz hozza a magassag es ezt tapasztalatbol irom. Ha ez igy lenne, nem lennek egyedul mar ezer eve. Tudod mit tegyel? Ne ezen gorcsolj. Legyel jo fej, tudj hozzaszolni dolgokhoz, legyel olvasott es ne a magassagod miatt degradald magad, mert megerzik az emberek.

2021. máj. 23. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!