Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alacsony férfi hogyan tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony férfi hogyan tud kompenzálni?

Figyelt kérdés
173 cm magas vagyok, az a tapasztalatom sajnos, hogy ezzel a "magassággal" labdába sem lehet rúgni. Mivel lehet mégis elérni, hogy észrevegyenek a nők?
2021. máj. 22. 19:52
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

"Hát nem emmiatt volt egy nőd...

N"

Hanem, mire célzol? Nyilván azért nem is használ.

2021. máj. 22. 20:46
 12/28 anonim ***** válasza:
41%
173 magasság bőven elég ha mellé jóképű, magabiztos, sportos, és jól keres.
2021. máj. 22. 20:53
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Jobb lenne, ha 190 centisen állnál a TESCO ajtajában, egy SECURITY felíratú pólóban,

Annó az egyetemen ezek a kigyúrt, magas 40 es csávók vitték fel a levgszebb szőke nőket buli után

2021. máj. 22. 21:29
 14/28 anonim ***** válasza:
64%
13. Ha dugás a cél, az lehetséges, de mondjuk ugyanezen csinos csajok kapcsolatot és pláne családot már nem feltétlenül akarnának a SECURITY feliratú pólós embertől.
2021. máj. 22. 21:34
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Hát már bocs, de ilyen "magasan" konkrétan TÖRPE vagy, még jó, hogy nem állnak veled szóba a csajok. 185 cm a MINIMUM!
2021. máj. 22. 22:02
 16/28 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nem vagy olyan alacsony, hogy ezt "kompenzálni" kelljen. Ha minden más stimmel veled, akkor nem emiatt nem tudsz ismerkedni.
2021. máj. 22. 22:12
 17/28 anonim ***** válasza:
22%

Hol ismerkedsz? Bevallom őszintén, én ha társkeresőn látnám, hogy 173 centi vagy, lehetnél akármilyen helyes, balra mennél. Velem egymagas vagy és én szeretem, ha legalább egy kicsivel magasabb a férfi nálam. Mondjuk ha 180,akkor már oké. De ez csak egy netes felület, ahol mindenki kedvére válogat, elvileg ez a lényege, nem? Alapvetően a személyes ismerkedés híve vagyok. Ha személyesen megfognál (az első pasim anno velem egymagas volt) akkor hidd el, nem zavarna. Online viszont nekem ez is egy szűrő. Mindenki más preferenciák alapján válogat, sajnos ez ilyen.. Biztos engem is rengetegen offolnak 1-1 kép, vagy adat alapján, gyakorlatilag meg eddig akikkel randiztam, mindet megfogtam, még számomra is érthetetlen módon. :D én már le is töröltem magam, nem jön be ez az online válogatás..

Egyébként meg nekem kb csak alacsonyabb barátnőim vannak. A tornasorban is kb mindig a legmagasabb voltam. Szerintem az átlag magasság 160-170 között mozog nálunk, így simán találhatsz olyan nőt, akinél magasabb vagy és ez sem okoz gondot.

2021. máj. 22. 22:24
 18/28 anonim ***** válasza:
51%

Ha dugás a cél, az lehetséges,

Gyanítom h mindkét fél erre ment, de ez gyakori a kigyúrt 40 es security és a 22 éves csinos egyetemisták között pl egy jogi egyetemen.

2021. máj. 22. 22:35
 19/28 anonim ***** válasza:
18. Csak erre írtam, hogyha egy férfi dugós, össze-vissza kefélgetős playboy életet szeretne, akkor ez rendben van. De ha családot, gyerekeket, akkor ez már nem fog menni ugyanígy.
2021. máj. 22. 22:51
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
19. Igaz, de egy 40 es izomhuszárból ne nézd ki azt, h családot akar, elég neki a heti 1 numera a 20 éves egyetemistával.
2021. máj. 22. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!