Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incel-shaming valójában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel-shaming valójában azért van, mert ha egy incel békából herceggé változna egy szerelmes barátnő hatására, az kifogná a szelet a férfigyűlölő propaganda vitorlájából?

Figyelt kérdés

Az incelek olyanok itt az oldalon, mint a nyuszika a viccben. Ha van rajta sapka, ha nincs, mindenért kapnak.

Ha kedvesek, normálisak, elfogadóak, akkor az biztosan csak azért van, hogy dughassanak, vagy pontosan azért van, mert őket nem ugrálják körül a nők, mint az alfákat, de valójában ha ez megtörténne ők még g...cibbek lennének.

Ha ez nem áll fenn, akkor jön a szalmabáb, miszerint mi meg akarjuk változtatni a nők ízlését, pedig igazából a 7 milliárdból szeretnénk valakit, aki vonzódik hozzánk.

Úgy köpködnek ránk, hogy azt sem tudják, kik vagyunk, mit értünk el az életben és hogy nézünk ki. Biztos csúnyák vagyunk, igénytelenek, ápolatlanok, biztos instamodellekre vágyunk csak, folyamatosan kapjuk az eltúlzott bántásokat.

Az evolúció-igazságosság érvvel is gyakran jönnek, miszerint ha tényleg nem lenne velünk semmi baj, akkor biztosan lenne barátnőnk, hiszen az olyanoknak mindnek van.

Ha még ezen is átmegyünk anélkül, hogy potenciális sorozatgyilkosnak lennénk bélyegezve, akkor jön a "senkinek nem jár alanyi jogon barátnő" ami szintén egy csali, hiszen ilyesmit mi nem is vártunk el.

Vicces, de ha erre felhozzuk, hogy milyen embereknek van barátnőjük, nekünk meg nincs, akkor abból szintén nem jövünk ki jól, hiszen erre megint több fronton támadnak.

És rájöttem, hogy ez az egész miről szól. Egyáltalán nem arról, amit most a válaszokban fogtok írni, hogy "Senkinek semmi baja nem lenne velük, ha nem itt hisztiznének" - mert át lehet lépni, számos normális kérdésre sem érkezett más kategóriákban évek óta válasz. Az incelesekre meg mindig harapnak, hogy lehessen kit bántani, vagy bemásolják a copy-paste észosztást.

Arról szól, hogy a kiderülne, hogy vannak férfiak, akik meg tudnának becsülni egy szerelmes barátnőt, akkor azzal a nőktől elvennék az önigazolás lehetőségét, mert létükkel bizonyítanák, hogy nem igaz a "minden férfi szemét"-érv, ahogy az sem, hogy "aki nem, az megtalálja a párját"-féle idealista érv sem.

2021. máj. 22. 18:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
14%

20! hiába gondolod ezt az incelség egy állapot és nem életforma!

Mindenki incel, akikről az előbb írtam, azt, hogy te ezt nem vagy hajlandó elfogadni nem az én problémám, ezt magaddal kell lerendezned.

Minden incelnél ez csak egy állapot volna, ha tudnának párkapcsolatot kialakítani, lenen kivel.

Akkor még írok erről, bár úgysem érted meg az egész incelség valójában nem másként indult mint egy kvázi netes segélykiáltásként, azok az emberek, akik nem tudtak hosszú időn át kapcsolatot kialakítani kezdtek el kvázi együtt lógni és segíteni egymáson megmagyarázni az ok-okozatokat. Rengeteg kvázi incel önsegítő tipp meg tanács van, mert alapvetően az incelek célja, hogy ne legyenek incelek, csak sajnos sokan bent ragadnak ebben az elvileg átmeneti állapotban, teljesen belekeserednek, és így született meg a frusztrált incelekről kialkított kép.

2021. máj. 24. 13:49
 22/25 anonim ***** válasza:
26%

Azt kéne elfogadni először, hogy az életforma és a gondolkodásmód az oka annak, ha valakiből incel lesz.

De nem megy, mert be be kéne látni, hogy nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni.

Jellemző erre, mikor megy a sírás, hogy a nőknek élből nem kell, aki 25+ évesen szűz. Holott azért szűz ennyi idősen, mert valamilyen okból ő nem kellett a nőknek már tiniként sem. Rendszeres a sírás, hogy nem ő tehet róla, ha nem tud a baráti társaságban ismerkedni, mivel nincsenek barátai. Pedig oka van, ha barátai sincsenek. Ennek pedig nem a külső vagy a szüzesség, esetleg a pénz az oka, hisz egy barátság pont nem ezekről szól.

2021. máj. 24. 14:14
 23/25 anonim ***** válasza:
47%

22! Azt kéne elfogadni, hogy alapvetően majdnem minden előre meghatározott, csak ugye ezt nehéz lenne elfogadni, mert akkor be kéne belátni, hogy az élet valami kegyetlen igazságtalan ám ebben is.

Csak egy példa egy másik kérdésnél írtam ezt:

"Mesélek neked egy ismerősömről! most 28 éves kb. 170 centi, buta mint a föld, vékony, lapátfülű és az ajkai is, nos mondjuk úgy érdekesek. Jelenleg egy kórházban dolgozik szállítósként, ami azt jelenti, hogy kb. 140 ezer forintért tologatja a tiszta ruhát meg az ebédet az osztályokra.

magyarázd már el nekem, hogy ő aki örült, hogy összekapart egy nyolc általánost és egyáltalán van munkája ilyen testi adottságokkal, hogy lehetne egyáltalán partiképes bárkinek! A gyerek alig tud összerakni két értelmes mondatot, és mindehhez még irtó ronda is, most te belőle, hogy faragnál bárki számára vállalható férfit? Mert én mint másik férfi mondom neked, hogy ez a gyerek full reménytelen, ő ilyen született incel. Egyszerűén nincs semmi a kezében, se jó külső, se jó beszélőke, se sok pénz, se semmi amivel összeszedhetne egy barátnőt."

-most őszintén vele például te mit tudnál csinálni? Se szellemi se testi ,se semmilyen adottságai nincsenek!

Én például, aki anyáméknak hála megnőttem 190 centire meg kaptam egy jó erős agyat hozzá, marha könnyen oszthatnám az észt neki, hogy "fejlesszedmagad" -csak egyáltalán nem tudja!

Ha már itt tartunk nekem se úgy lett kapcsolatom, hogy "megdolgoztam érte" hanem puff éppen szerencsém volt, csak én ellentétben a többséggel nem magyarázom azt, hogy "igenénöremömbőlfejlődtem" mert nem nem önerőmből lettem 190 centis, hanem ilyen géeneket örököltem, nem önerőmből van rohadt jó memóriám, hanem örököltem, nem önerőmből jártam egyetemre, hanem mert anyámék támogattak, stb. soroljam? Az incelek, -akik iránt bár férfi vagyok de eléggé empatikus, bármennyire is meglepő- meg nem voltak ilyen szerencsések az esetek többségében.

2021. máj. 24. 15:05
 24/25 anonim ***** válasza:
30%

Bakker... akkor nekem az

egyetemet el sem kellett volna végeznem, mert a kezdő laptopon kívül semmi egyebet nem fizettek. (és diákhitel nélkül meg csináltam)

Nálam csak elvárták, hogy legyek jótanuló, de nem segíttek pl. a tanulásba, ha elakadtam.

23 ha te mindent készen kaptál akkor nem értem miért nem mindgyárt a szülőszobáról kúsztál át az egyetemre a diplomádért?

2021. máj. 24. 15:50
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
24! Tudod erre mondják, hogy valaki nem akarja megérteni amit a másik mond! Semmi baj, csak akkor minek írtad ide ezt a választ?
2021. máj. 26. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!