Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incel-shaming valójában azért van, mert ha egy incel békából herceggé változna egy szerelmes barátnő hatására, az kifogná a szelet a férfigyűlölő propaganda vitorlájából?
Az incelek olyanok itt az oldalon, mint a nyuszika a viccben. Ha van rajta sapka, ha nincs, mindenért kapnak.
Ha kedvesek, normálisak, elfogadóak, akkor az biztosan csak azért van, hogy dughassanak, vagy pontosan azért van, mert őket nem ugrálják körül a nők, mint az alfákat, de valójában ha ez megtörténne ők még g...cibbek lennének.
Ha ez nem áll fenn, akkor jön a szalmabáb, miszerint mi meg akarjuk változtatni a nők ízlését, pedig igazából a 7 milliárdból szeretnénk valakit, aki vonzódik hozzánk.
Úgy köpködnek ránk, hogy azt sem tudják, kik vagyunk, mit értünk el az életben és hogy nézünk ki. Biztos csúnyák vagyunk, igénytelenek, ápolatlanok, biztos instamodellekre vágyunk csak, folyamatosan kapjuk az eltúlzott bántásokat.
Az evolúció-igazságosság érvvel is gyakran jönnek, miszerint ha tényleg nem lenne velünk semmi baj, akkor biztosan lenne barátnőnk, hiszen az olyanoknak mindnek van.
Ha még ezen is átmegyünk anélkül, hogy potenciális sorozatgyilkosnak lennénk bélyegezve, akkor jön a "senkinek nem jár alanyi jogon barátnő" ami szintén egy csali, hiszen ilyesmit mi nem is vártunk el.
Vicces, de ha erre felhozzuk, hogy milyen embereknek van barátnőjük, nekünk meg nincs, akkor abból szintén nem jövünk ki jól, hiszen erre megint több fronton támadnak.
És rájöttem, hogy ez az egész miről szól. Egyáltalán nem arról, amit most a válaszokban fogtok írni, hogy "Senkinek semmi baja nem lenne velük, ha nem itt hisztiznének" - mert át lehet lépni, számos normális kérdésre sem érkezett más kategóriákban évek óta válasz. Az incelesekre meg mindig harapnak, hogy lehessen kit bántani, vagy bemásolják a copy-paste észosztást.
Arról szól, hogy a kiderülne, hogy vannak férfiak, akik meg tudnának becsülni egy szerelmes barátnőt, akkor azzal a nőktől elvennék az önigazolás lehetőségét, mert létükkel bizonyítanák, hogy nem igaz a "minden férfi szemét"-érv, ahogy az sem, hogy "aki nem, az megtalálja a párját"-féle idealista érv sem.
Neked az az "incel-shaming" ezek szerint, ha kiderül, hogy nincs igazad, és kifogytál az önigazoló hazugságokból.
Neked "a nők" azon nőknek a halmaza, akik szerint minden férfi szemét, és bunkókkal vannak.
Mindig, újra és újra és újra oda lyukadtok ki, hogy nektek pont az a nő kell, aki bántalmazó kapcsolatban marad, és mindent eltűr, ha azt mondja a pasi, hogy szereti. Miért?
Pontosan azért, mert beteg a lelkük. Csak olyan kapcsolatban éreznék jól magukat, ahol ő lehetne a bántalmazó és a nő tőle függne. Gondolom otthonról hozott minta.
A szerencse a történetben az, hogy nincsenek meg hozzá skilljei, amivel bevonza az áldozatot.
Az incelség okai főként:
- nem elég előnyös kinézet, nem is kell feltétlen rondának lenni. Elég ha nem vagy elég férfias, ha letagadhatod életkorodnak a 10-20%-át kinézet alapján, ha nem vagy elég magas, vagy épp kopaszodsz, sok bőrhibád van.
- ha nem szocializálódtál elég jól (ez szerintem sokszor párban áll a fentivel), pl te voltál mindig az a suliban akit megvertek, kiközösítettek a többiek
- nincs elég női ismerősöd, pl a szakmád miatt
Van egy 190centis izmos jóképü kedves rendes kollegám, folyton sportol mégis egyedül van. 1 barátnője volt pedig 30éves. Szóval ez az egész nem kinézeten múlik.
Én dagadt vagyok és csak 178centi mégis találtam nőket.
Az incelek maguknak köszönhetik a helyzetüket. Nem képesek fejlődni és leragadnak egy általuk teremtett problémánál.
"én 27 éves koromban veszítettem el a szüzességem, a hajvonalam is korán kezdett felfelé menni és a szakmámat is férfiak uralják, sok olyan év volt, amikor szingli voltam, de egy perc sem, amíg incel."
Akkor te gyakorlatilag 27 éves korodig incel voltál, utána nem
Aztán nézheted ezt te akárhogy, az incelség akkor is szűzet jelent nem mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!